Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

«Εκτός μάχης» ο Αμπρέου, αλλαγές σε κέντρο και επίθεση

«Εκτός μάχης» ο Αμπρέου,  αλλαγές σε κέντρο και επίθεση

Παλικάρια θέλει για τη Λιβαδειά ο Έκτορ Κούπερ.
Προτιμάει τους υγιείς και δυναμικούς ποδοσφαιριστές ενώ ζητάει «πνεύμα αθλητή, νοοτροπία νικητή, ηρεμία, αυτοσυγκέντρωση και αυτοθυσία», όπως με τον Πανιώνιο και κάτι παραπάνω.
Για το λόγο αυτό δεν πρόκειται να πιέσει ούτε να επιμείνει απαιτώντας βεβιασμένα από τον Αμπρέου να σφίξει τα δόντια και να αγωνιστεί. Προτιμάει να τον αφήσει να προετοιμαστεί απερίσπαστος , όπως και όλοι οι άλλοι που είναι τραυματίες και να εμπιστευτεί μόνο αυτούς που «το λέει η καρδιά τους». Η χτεσινή προπόνηση έδωσε την ευκαιρία στον Αργεντίνο τεχνικό να πάρει κάποιες οριστικές αποφάσεις και να αλλάξει τα σχέδια του αφού στη συζήτηση που είχε με τον Ουρουγουανό έβγαλε το συμπέρασμα ότι δεν μπορεί πλέον με τίποτα να υπολογίζει στην δική του βοήθεια.

Ατομικό με …ενοχλήσεις Αμπρέου και Νασούτι

Η προσπάθεια έγινε κυρίως από τον Αμπρέου και πολύ λιγότερο από το Νασούτι. Ο πρώτος, εξήντλησε και τις τελευταίες πιθανότητες για συμμετοχή του στην αποστολή αλλά… τα αποτελέσματα ήταν αποκαρδιωτικά .
Στην αρχή ξεκίνησε με ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια δοκίμασε να μπεί πιο δυνατά .Μόνος του ο Αμπρέου πλησίασε τον προπονητή του και του έδειξε το τραυματισμένο του πόδι. «Κόουτς πονάω. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα περισσότερο».
Σήμερα θα γίνει μία τελευταία προπόνηση και στη συνέχεια ο Έκτορ Κούπερ θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα της Λιβαδειάς. Εκτός θα είναι σίγουρα και ο Νασούτι , με τον Ντέϊλι(που συνεχίζουν θεραπεία) όπως και ο μόνιμος τραυματίας Νάτσο Γκαρσία.
Ο στόχος αλλά και η εκτίμηση του ιατρικού τημ είναι ότι οι τρεις πρώτοι να επιστρέψουν στον αγώνα με τον Αστέρα και ο Βολιβιανός στο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό. Όλα αυτά βέβαια, χωρίς να μεσολαβήσει κάτι απρόοπτο.

Αλλαγές σε κέντρο και επίθεση

Με βάση τα τελευταία πειράματα και τις δοκιμές , οι περισσότερες αλλαγές -λογικά- θα γίνουν στο κέντρο, εκεί όπου ο Κούπερ προβληματίζεται περισσότερο, ενώ ένα ερωτηματικό υπάρχει και στην επίθεση.
Να πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά:
Οι πέντε της άμυνας είναι οι πιο σίγουροι. Ο Σηφάκης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, ο Νέτο και ο Βανγκέλι θα αγωνιστούν στα πλάγια και οι Γκιάρο, Κουλουχέρης θα αποτελέσουν το κεντρικό δίδυμο.
Από κει και πέρα στον άξονα, θα επιστρέψει λογικά ο Ναφτί, θα πάρει φανέλα βασικού ο Φερνάντεζ ,ενώ οι δύο άλλες θέσεις …παίζονται.
Οι υποψήφιοι είναι τέσσερις: Κάλβο, Χαβίτο, Ρόβας και Γκρασιάν , έχουν τον πρώτο λόγο.
Στην γραμμή κρούσης ένας μόνο είναι βέβαιος για τη θέση του φορ και αυτός δεν είναι άλλος από τον Σέρχιο Κόκε, ο οποίος,τελευταία, δείχνει μεγαλύτερο πάθος και καταβάλει επιπλέον προσπάθεια. Ο Λαμπριάκος και ο Κάμπορα, φλερτάρουν με την άλλη θέση , αφού ο Κούπερ τους δοκίμασε και τους δύο. Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: