Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Ψάχνει για ρευστό ο Θανόπουλος

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd11/imgv3b_KFM5VOQa1u.jpg

Μια τελευταία προσπάθεια να εξασφαλίσει χρήματα για πληρωθούν οι υποχρεώσεις της ΑΕΚ προς τους παίκτες, κάνει από χθες ο Νίκος Θανόπουλος.

Οι «κιτρινόμαυροι» ενημέρωσαν τις προάλλες τη διοίκηση ότι θα περιμένουν μέχρι σήμερα, Παρασκευή, για να δουν το χρώμα του χρήματος, διαφορετικά θα συζητήσουν εκ νέου τις ενέργειες που σκέφτονται να κάνουν.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ αναζητεί χρήματα για να καλύψει τουλάχιστον ένα μέρος από τις 850 χιλ. ευρώ που οφείλονται στους ποδοσφαιριστές και φημολογία που δημιουργήθηκε χθες το βράδυ ανέφερε ότι θα προσπαθήσει να προεισπράξει κάποια χρήματα από το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Μια προοπτική που διαψεύστηκε από κύκλους της διοίκησης, την ώρα μάλιστα που τα νέα από την Αμερική δεν ήταν ευχάριστα. Από τη στιγμή, δηλαδή, που δεν έχει υπογραφεί ακόμα το προσύμφωνο, ο Θανόπουλος δεν έχει ένα διαπραγματευτικό χαρτί στα χέρια του για να ζητήσει νέα προθεσμία από τους παίκτες του.

Τη λύση φαίνεται ότι θα δώσουν οι Παππάς και Χατζηϊωάννου, που σκέφτονται να βάλουν κάποια χρήματα στο ταμείο για να δοθούν στους παίκτες. Όχι, φυσικά, ολόκληρο το ποσό, αλλά ένα μέρος του. Ο Βασίλης Δημητριάδης θα βρεθεί στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας, στους Θρακομακεδόνες, προκειμένου να τους ενημερώσει σχετικά, αν γνωρίζει κάτι οριστικό και ο ίδιος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: