Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Φερνάντες: "Έχουμε πολύ ποιοτικό ρόστερ..."


Ο Κουμορτζί σε μονομαχία με τον Φερνάντες Ο μέσος του Αρη, Νταρίο Φερνάντες, μίλησε στον ΑΡΗΣ FM 92,8 για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ανέφερε: "Είναι πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε συγκεντρωμένοι και έχουμε διάθεση να κερδίσουμε".

Για το πάθος να κατακτήσουν τους τρείς βαθμούς τόνισε: "Δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις για να ξεπεράσουμε την κατάσταση και να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Με τον Πανιώνιο δυστυχώς η τύχη μας γύρισε την πλάτη".

Για την περίοδο των εφτά αγωνιστικών που έχει να κερδίσει η ομάδα σημείωσε: "Έχουμε πολύ ποιοτικό ρόστερ με δυνατότητες. Μας εκνευρίζει που δεν κερδίζουμε μας πεισμώνει. Εμείς θα συνεχίσουμε για να πάμε τον ΑΡΗ εκεί που πρέπει να βρίσκεται".

Για τον προπονητή του, Έκτορ Ραουλ Κουπερ, δήλωσε: "Είναι μια πολύ μεγάλη εμπειρία να μας προπονεί ένας τέτοιος προπονητή, και σίγουρα κερδίζουμε από τις γνώσεις του".

Για τον κόσμο του Αρη που θα δώσει το παρόν και στη Λιβαδειά είπε: "Σίγουρα μόνο λόγια ευγνωμοσύνης μπορώ να βρω γι'αυτά τα παιδιά που έρχονται και είναι πάντα κοντά μας".

Κολτσίδας: "Στένεψαν τα περιθώρια"
Ο γενικός αρχηγός του Αρη, Γιώργος Κολτσίδας, αναφέρθηκε στις υποχρεώσεις του Aρη, αυτές που προηγήθηκαν κι αυτές που έπονται καθώς και σε ορισμένα ακόμη θέματα που απασχολούν την ομάδα του.

Για την τιμωρία του στο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, είπε: "Ήταν μια στιγμή έντασης. Όταν έδωσε το πρώτο πέναλτι ο διαιτητής, υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις από μέρους μας. Ειπώθηκαν κάποιες κουβέντες, στο φύλλο αγώνα σημειώθηκαν μονολεκτικά απ΄ ότι φαίνεται κάποιες βρισιές. Δεν αμφισβητούμε κανέναν. Εφόσον υπάρχουν οι παρατηρήσεις στο φύλλο αγώνα, ακολουθούν και οι κυρώσεις. Στους νόμους οφείλεις να υπακούσεις.

Δυστυχώς στον πάγκο, είσαι περιορισμένος. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να 'καταπίνεις' όσα βλέπεις. Μπορείς να κάνεις κάποια παρατήρηση αλλά με πολύ προσοχή, διότι εγκυμονεί κινδύνους. Πρέπει με τα όπλα που μας δίνονται, να παλέψουμε. Αυτό με ενδιαφέρει πάνω απ΄ όλα είναι η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας".

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, σημείωσε: "Χάσαμε ένα παιχνίδι μέσα από τα χέρια μας. Ένα λάθος σφύριγμα, μια υπόδειξη που δεν έγινε και το γκολ που δεχτήκαμε στο 93ο λεπτό του αγώνα, μας στοίχισαν τους δύο βαθμούς. Οι ισορροπίες στο ποδόσφαιρο είναι πολύ λεπτές. Μετά τη λήξη του αγώνα δεν αλλάζει κάτι. Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά η διαιτησία να είναι καλύτερη".

Για τον αγώνα της 13ης αγωνιστικής του ΑΡΗ με τον Λεβαδειακό: "Τα περιθώρια είναι πλέον πολύ στενά. Στόχος της ομάδας είναι μόνο η νίκη. Θέλουμε μια καλή παρουσία και ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Είναι άσχημο που υπάρχουν τραυματισμοί, αλλά ο προπονητής είμαι σίγουρος πως έχει βρει τις λύσεις του. Ο Κούπερ είναι ένας τεχνικός, που έχει σκύψει πάνω στην ομάδα. Δουλεύει για την ομάδα".

Για την παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής, με τον Πανιώνιο, στο Κλεάνθης Βικελίδης: "Η παρουσία του κόσμου, είναι εκπληκτική. Με εντυπωσίασε η δυναμική του κόσμου καθώς όταν υπάρχει πίκρα, δεν υπάρχει διάθεση από πλευράς οπαδού. Αλλά οι οπαδοί το ΑΡΗ, είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Υπάρχει συσπείρωση. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε. Για μας η ευθύνη μεγαλώνει. Ελπίζουμε να είμαστε γεροί και να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται, ώστε να πάρουμε τη νίκη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: