Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Βρέθηκε…γιατρειά

Ο φετινός Ηρακλής μπορεί να μην έχει χάσει παιχνίδι ούτε για δείγμα σε Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και πρωτάθλημα στην Α2, αλλά για να βγει όλη αυτή η εικόνα και να υπάρχει και ουσιαστικό αποτέλεσμα, γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλους τους εμπλεκόμενους, αλλά δεν λείπουν και ουσιαστικά προβλήματα.
Οι πέντε παίκτες που αποκτήθηκαν πριν έρθει ο Γιώργος Γαλανός, δηλαδή οι Δέσπος, Καμπερίδης, Ακεψιμαίδης, Κέκελης και Καραποστόλου αντιμετωπίζουν με προβληματισμό την οικονομική δυσχέρεια που υπάρχει στον Ερασιτέχνη και παραμένουν παρά το γεγονός παραμένουν απλήρωτοι για τρεις μήνες. Για το λόγο αυτό έγινε η συνάντηση της Δευτέρας, στην οποία μεταξύ άλλων φέρεται ο Γιώργος Γαλανός να καλύψει αυτό κομμάτι των οφειλών, σε περίπτωση που δεν βρεθεί άμεσα τρόπος να λυθεί η οικονομική δυσπραγία στον Α.Σ. σε σύντομο χρονικό διάστημα. Γενικά η κατάσταση στον Ερασιτέχνη δεν είναι η καλύτερη με δεδομένα τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν και για το λόγο αυτό δεν έχει διαψευστεί ούτε και έχει επιβεβαιωθεί επισήμως η πρόθεση παραίτησης του πρόεδρου Δημήτρη Τριανταφύλλου, αλλά και του αντιπροέδρου Τάσου Αδαμίδη. Σίγουρα, γίνεται προσπάθεια να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα και να μπορέσει να δοθεί λύση σε ένα σημαντικό ζήτημα για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του μπασκετικού τμήματος.
Ο ιός Η1Ν1 νίκησε τελικά τον Ηρακλή μιας και τα κρούσματα έφτασαν τα έξι και αυτό είναι ως αποτέλεσμα η ΕΟΚ να αποφασίσει την αναβολή των αγώνων των «κυανολεύκων» με την Δάφνη αλλά και την Νήαρ Ηστ. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της η Ομοσπονδία αναφέρει: «Σας ενημερώνουμε ότι ύστερα από προσκόμιση ιατρικών γνωματεύσεων από το σωματείο ΓΣ Ηρακλής, από τις οποίες αποδεικνύεται ότι έξι (6) Καλαθοσφαιριστές του έχουν προσβληθεί από τον ιό Η1Ν1, οι αγώνες ΓΣ Ηρακλής-ΑΟ Δάφνης της 5/12/2009 και ΓΣ Ηρακλής-ΑΟ Νήαρ Ηστ της 9/12/2009 για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, αναβάλλονται». Έξι παίκτες νοσούν από τον ιό Η1Ν1 και με ιατρική γνωμάτευση, καθώς έχουν επιβεβαιωθεί ιατρικά τα κρούσματα στους Πέτροβιτς, Ακεψιμαΐδη, Λάππα, Κέκελη, Καραποστόλου και Καμπερίδη.
Η χθεσινή προπόνηση έγινε με 6(!) παίκτες (Τσαμάτος, Λαμπρόπουλος, Μπούτσι, Καστλ, Τσαμάτος, Πεταλωτής και Τσαλκιτζής) με το τεχνικό τιμ να βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση.Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: