Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Ξανά Ντος Σάντος

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/b28926371b4c51f6941bf2728dcfd783_L.jpg?1259902644?1259902644?1259902644

Νέα προσπάθεια κάνουν στον Ολυμπιακό προκειμένου να πείσουν τον Τζιοβάνι Ντος Σάντος να έρθει στην Ελλάδα. Ξανά στο προσκήνιο το όνομα του Μεξικανού άσου της Τότεναμ, ο οποίος είναι θετικός.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» ο Ντος Σάντος που είχε απασχολήσει το περασμένο καλοκαίρι έντονα τους πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκεται και πάλι στην «ερυθρόλευκη» λίστα και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι έτοιμοι να κάνουν νέα προσπάθεια για να τον πείσουν να έρθει στη χώρα μας.

Την προηγούμενοι φορά είχαν προσπαθήσει να αποκτήσουν τον νεαρό άσο με τη μορφή δανεισμού από την Τότεναμ, στην οποία παίζει ελάχιστα, αλλά τότε ο παίκτης είχε αρνηθεί να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός τώρα φέρεται να έχει αλλάξει στάση ως προς το συγκεκριμένο θέμα καθώς πλησιάζει το Μουντιάλ και μέχρι τώρα δεν έχει συμμετοχές στα πόδια του.

Η Τότεναμ δεν λέει όχι στην παραχώρηση του παίκτη με μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι κάτι το οποίο κάνει πιο εύκολη μια ενδεχόμενη μετακίνησή του στην ομάδα του Πειραιά. Ο Ντος Σάντος μπορεί να βοηθήσει τόσο στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής όσο και στην επίθεση. Ο Ολυμπιακός αναμένεται σύντομα να ξεκινήσει τις επαφές με την ομάδα του, ενώ σημαντικό ρόλο στην υπόθεση αυτή θα παίξει ο Ισραηλινός μάνατζερ, Πίνι Ζάχαβι.

Παράλληλα, στα υπόψιν παραμένουν οι λύσεις των Τρεζόρ Λομάνα Λούα Λούα και Νέρι Καστίγιο που απασχολούν τον Ολυμπιακό. Και οι δύο έχουν αγωνιστεί με την φανέλα των «ερυθρολεύκων», ωστόσο η τελική απόφαση θα παρθεί μετά το ματς με την Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Σωκράτη Κόκκαλη με τον Ζίκο για τα μεταγραφικά ζητήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: