Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Μπρίτο: "Θα πετύχω κι άλλα τέτοια γκολ"


Ο Μπρίτο πανηγυρίζει το γκολ επί της Αναγέννησης Ο Εδουάρδο Μπρίτο, παρέλαβε την Πέμπτη το βραβείο του για το καλύτερο γκολ της προηγούμενης αγωνιστικής, αυτό που σημείωσε στην νίκη του Ατρόμητου επί του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο παίκτης τόνισε ότι θα πετύχει κι άλλα τέτοια γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα ένα όμορφο γκολ και βοήθησα την ομάδα μου να φθάσει στη νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους που με ψήφισαν και ελπίζω ότι και στην συνέχεια του πρωταθλήματος θα πετύχω και άλλα τέτοια όμορφα γκολ σαν και αυτό που πέτυχα εναντίον του ΠΑΣ ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου παράλληλα για να υλοποιήσει τους στόχους της", είπε χαρακτηριστικά.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, που παρέδωσε στον παίκτη το βραβείο, δήλωσε: "Το καταπληκτικό σε εκτέλεση γκολ που πέτυχε ο Μπρίτο είναι από αυτά που φέρνουν τον κόσμο στο γήπεδο. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα υπάρχει και συνέχεια, όπως είμαι σίγουρος ότι η συγκομιδή βαθμών του Ατρόμητου σε πολύ λίγο καιρό θα είναι τέτοια που μας κάνει όλους στο Περιστέρι υπερήφανους αλλά και θα μας κάνει να ονειρευόμαστε για πολύ σπουδαία πράγματα. Ατρόμητος, Δήμος Περιστερίου και πόλη είναι μαζί και μαζί θα προχωρήσουν".

Επέστρεψε ο Ηλίας Κάμπας σήμερα στις προπονήσεις, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα της ίωσης που τον ταλαιπώρησε. Ο επιθετικός του Ατρόμητου και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας -εκτός από τους Αποστολόπουλο, Μασάρα, Τάτο- γυμνάστηκαν το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: