Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

«Όνειρο το Champions League»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/d815e2a28d95c07fe0b4cca22b11de4d_L.jpg?1259907376?1259907376?1259907376

Δηλώσεις σε Βελγική εφημερίδα έκανε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, στις οποίες ανέφερε ποιο είναι το όνειρο του για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για το νέο πόστο του στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά» μίλησε σε τοπική εφημερίδα της Λιέγης, τονίζοντας ότι στόχος του είναι βα φτάσει τον ΠΑΟΚ ψηλά:

«Σας διαβεβαιώνω ότι και ως τεχνικός διευθυντής θα είμαι ο Σέρτζιο που έχετε γνωρίσει. Ίσως από εδώ και πέρα θα είμαι λίγο περισσότερο διπλωμάτης. Ωστόσο, το κέρδος που έχω από το ποδόσφαιρο παραμένει άθικτο. Το να πετύχεις να κάνεις τον ΠΑΟΚ να φτάσει τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό είναι δύσκολο, δεδομένου ότι το μπάτζετ του απέχει πολύ από αυτά των ομάδων της πρωτεύουσας»

Μεταξύ άλλων ο Κονσεϊσάο αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον πρόεδρο της Σταντάρ Λιέγης με τον Λουίτζι Ντ’ Ονόφριο, λέγοντας τα εξής:

«Όταν πέθανε ο πατέρας μου ήταν ο άνθρωπος που μου στάθηκε. Ήταν πάντα δίπλα μου στην καριέρα μου και του χρωστάω πολλά. Οποτεδήποτε με χρειαστεί, για οποιονδήποτε λόγο, θα κάνω τα πάντα για αυτόν. Όταν ανέλαβε αυτός τη Σταντάρ, όλα πέθαιναν, αλλά τώρα την έφτασε να αγωνίζεται στο Champions League. Και εγώ το ίδιο θα προσπαθήσω να κάνω με τον ΠΑΟΚ».

Παράλληλα, οι έρευνες του Σέρτζιο Κονσεϊσάο για την απόκτηση ποδοσφαιριστών από τον ΠΑΟΚ την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς. Ήδη ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ μαζί με τον πρόεδρο του «Δικεφάλου» Ζήση Βρύζα έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά εάν αποκτηθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: