Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

ΠΑΣ Γιάννινα-Ξάνθη 0-0


Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδίκησε "δάφνες ποιότητας", ΠΑΣ Γιάννινα και Skoda Ξάνθη αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0, σε ένα ματς που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τις δύο ομάδες να εμφανίζονται νωθρές και να μην μπορούν να βγουν με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ.Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως η καλή αμυντική λειτουργία των ακριτών δεν τους επέτρεψε να δημιουργήσουν φάσεις. Από την πλευρά της, η Ξάνθη δεν εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητα των Κιντάνα και Φαμπιανέσι στα άκρα και περιορίστηκε σε ατομικές ενέργειες οι οποίες σταματούσαν στους Κώτσιο και Κούσα, οι οποίοι δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα.Μοναδική αξιοσημείωτη φάση για τον ΠΑΣ ήταν αυτή του 5ου λεπτού, όταν από μια σέντρα του Μιχαλόπουλου δημιουργήθηκαν προϋποθέσεις, με τον Κώτσιο να πιάνει την πρώτη κεφαλιά και τον Κοντογουλίδη από κοντά να σημαδεύει την εξωτερική πλευρά των διχτυών.Η Ξάνθη απείλησε στο 23' με εκτέλεση φάουλ ου Φαμπιανέσι, με τον Ελευθερόπουλο να είναι σε ετοιμότητα και να αποκρούει. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να γίνουν πιο επιθετικοί, με ον τεχνικό του ΠΑΣ να περνάει στον αγωνιστικό χώρο ον Μίρνες Σίσιτς, ο οποίος επέστρεψε στη Superleague.Ο Σλοβένος αρχικά έδωσε ώθηση, όμως εν τέλει δεν δημιουργήθηκαν αξιόλογες φάσεις. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν σε καμία περίπτωση να απειλήσουν τον αντίπαλο και έδειξαν πως στερούνται δημιουργικών παικτών, αλλά και καθαρόαιμων επιθετικών που μπορούν να γίνουν απειλητικοί προς την αντίπαλη εστία.Το παιχνίδι θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα καθώς δεν υπήρχε ρυθμός, δεν υπήρξαν ουσιαστικές φάσεις, ενώ ο αγωνιστικός χώρος ήταν ακατάλληλος για ποδόσφαιρο. Το τελικό 0-0 είναι το πιο δίκαιο σκορ, όμως αυτό το αποτέλεσμα δεν ικανοποιεί καμία από τις δύο ομάδες.

Play by play74° Ο Σουάνης μπαίνει στην περιοχή, σουτάρει, όμως η μπάλα περνάει ψηλά αουτ.35° Αδύναμο σουτ του Κοντογουλίδη εκτός περιοχής, ο Γκσμπούρνινγκ μπλοκάρει με ευκολία.23° Μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη! Εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Φαμπιανέσι, ο Ελευθερόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά και στην επαναφορά κανένας δεν μπόρεσε να πάρει την κεφαλιά.Οι συνθέσεις των ομάδων:ΠΑΣ Γιάννινα: Ελευθερόπουλος, Ντάσιος, Βάντερσον (65' Ντιμπαλά), Κούσας, Κώτσιος, Μπαλάφας, Μπουχάν, Μιχαλόπουλος, Σαϊτιώτης, Κοντογουλίδης (53' Σίσιτς), Τζανής (71' Κανακούδης).Skoda Ξάνθη: Γκσμπούρνινγκ, Φλίσκας (87' Βασιλακάκης), Παπαδημητρίου, Κωστούλας, Τζάγκι, Σταθάκης, Βάλλας, Κιντάνα, Πόι, Έλινγκτον (69' Σουάνης), Φαμπιανέζι (90' Ριζογιάννης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: