Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Μπρούνο Σατέν: «Έρχεται στον Άρη ο Αντού»

Μπρούνο Σατέν: «Έρχεται στον Άρη ο Αντού»

Θέμα ωρών είναι πλέον η επίσημη ανακοίνωση του Φρέντι Αντού από τον Άρη. Ο 20χρονος Αμερικανός μεσοεπιθετικός φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με την Μπενφίκα, αλλά και τον Άρη και αυτό που απομένει για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία του δανεισμού του είναι η επίσημη ανακοίνωση των δύο πλευρών.
Ο εκπρόσωπος, λοιπόν, του ποδοσφαιριστή επιβεβαίωσε με δηλώσεις του τον ερχομό του Αντού στην Ελλάδα και τον Άρη!
Τι είπε; «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αγωνιστεί στον Άρη. Ο ίδιος ο Αντού δεν έχει κανένα πρόβλημα να έρθει στην Ελλάδα, άλλωστε έχει μιλήσει και με τον Τζονσον, ο οποίον τον ενημέρωσε για την ομάδα. Τα δημοσιεύματα που μιλάνε για πρόταση της Χαλ είναι γελοιότητες. Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα, αφού ο παίκτης δεν μπορεί να πάρει άδεια εργασίας για την Αγγλία. Το πιο πιθανό λοιπόν είναι να έρθει στον Άρη», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Μπρούνο Σατέν, μάνατζερ του Αντού.

Τι λένε οι Αμερικανοί…

Μάλιστα χθεσινά δημοσιεύματα στην Αμερική κάνουν λόγο για τελειωμένο θέμα την μεταγραφή του Φρέντι Αντού στον Άρη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μάλιστα από την χώρα του 20χρονου ποδοσφαιριστή, υπάρχει προ συμφωνία και μέσα στις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί επίσημα. Κάτι που σημαίνει αυτομάτως ότι μέσα στις επόμενες ημέρες παρελθόν θα αποτελέσει από τον Άρη και ο Λεάντρο Γκρασιάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: