Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Αρης-Στα υπόψιν Ντε Ρίντερ αν χαλάσει του Άντου

http://www.sport24.gr/ast/cov/de/deridder_b.jpgΟ Έντι Τζόνσον μπορεί να αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ΠΑΕ Άρης και επίσημα με το καλημέρα του 2010, ωστόσο υπάρχει και η περίπτωση του αριστερού χαφ. Κι αν ο Φρέντι Άντου της Μπενφίκα δείχνει πως είναι η βασική επιλογή, ως εναλλακτική φαντάζει ο Ντάνιελ Ντε Ρίντερ της Γουίγκαν.Τζόνσον που όλα δείχνουν ότι θα κάνει το ντεμπούτο του την Κυριακή στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Ηρακλή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» φαίνεται να αποτελεί και τον συνδετικό κρίκο στο φλερτ για την απόκτηση του Άντου δεδομένου ότι γνωρίζονται από το παρελθόν αλλά και ότι είναι συμπαίκτες στην Εθνική ομάδα των ΗΠΑ.

Από εκεί και πέρα στην περίπτωση του Άντου φέρεται να υπάρχει συμφωνία τόσο της ΠΑΕ Άρης με την διοίκηση της Μπενφίκα όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή για τον δανεισμό του μέχρι το καλοκαίρι ωστόσο το εμπόδιο φαίνεται να είναι η Χαλ και το μπάσιμο της τελευταίας στιγμής από πλευράς της αγγλικής ομάδας με πρόταση 1,7 εκ. ευρώ για την απόκτησή του.

Για κάθε ενδεχόμενο πάντως ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ στα πλαίσια της απόκτησης αριστερού χαφ όπως είναι επόμενο έχει στα υπόψη του και άλλες περιπτώσεις με μία εξ αυτών και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ψηλά στην λίστα του φαίνεται να είναι αυτή του διεθνή Ολλανδού με ισραηλινές ρίζες Ντάνιελ Ντε Ρίντερ της Γουίγκαν.

Μιας ομάδας με την οποία η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης ουσιαστικά είχε βρεθεί σε επαφές και το καλοκαίρι για την περίπτωση τότε της πώλησης του Σανέλ Γιάχιτς και αν τελικώς το φλερτ με τον Άντου δεν μετατραπεί σε γάμο τότε η περίπτωση του Ντε Ρίντερ είναι πολύ πιθανόν να απασχολήσει και μάλιστα ιδιαίτερα σοβαρά.

Είτε να αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι είτε ακόμη και ως ελεύθερη μεταγραφή δεδομένου ότι στην Γουίγκαν δεν υπολογίζεται από τον Γκράχαμ Μπάροου ενώ στα συν του είναι ότι μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: