Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

«Χρυσάφι» για νταμπλ!




«Χρυσάφι» για νταμπλ!

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΥΠΟΣΧΈΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΞΤΡΑ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ.-

Πλουσιότεροι κατά ένα εκατομμύριο ευρώ θα γίνουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού σε περίπτωση που κατακτήσουν το φετινό νταμπλ !

Αυτό τους ανακοινώθηκε την Τρίτη δια στόματος Νίκου Πατέρα που βρέθηκε στην Παιανία, στην τελευταία προπόνηση των «πράσινων» πριν το ματς με τον Εργοτέλη.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν έκανε απλά μια εθιμοτυπική επίσκεψη όπως συνηθίζει παραμονές των αγώνων αλλά μίλησε στους ποδοσφαιριστές και τους έκανε γνωστή την απόφαση του για έξτρα πριμ, καθώς το 1 εκατομμύριο ευρώ που θα τους δοθεί αν πάρουν τα δύο τρόπαια που διεκδικούν στον ελλαδικό χώρο είναι ανεξάρτητο με αυτά που προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός της ομάδας αλλά και τα συμβόλαιο του καθενός από αυτούς ξεχωριστά!

«Μετά από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, σας είχα πει ότι σας έχω μια έκπληξη. Η έκπληξη μου είναι ότι θα μοιραστείτε ένα εκατομμύριο ευρώ, αν ο Παναθηναϊκός πάρει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο», ανακοίνωσε ο Νίκος Πατέρας στους παίκτες που χειροκρότησαν τον πρόεδρο για αυτήν την πρωτοβουλία του.

Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» έδωσε και το σύνθημα για νίκη στο αυριανό παιχνίδι με τον Εργοτέλη, ώστε να ξεκινήσει με θετικό τρόπο η χρονιά και ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος.

«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι. Θέλω να αρχίσουμε τον δεύτερο γύρο όπως τελειώσαμε τον πρώτο, με νίκη, για να πάμε έτσι μέχρι την κατάκτηση του τίτλου», τους είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: