Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο (19:00)

«Ποδαρικό» με νίκη θέλει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο (19:00)

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει σήμερα στην Τούμπα μετά από ένα μήνα και υποδέχεται στις 19:00 τον Πανιώνιο στην πρεμιέρα του β’ γύρου του πρωταθλήματος, θέλοντας να κάνει… «ποδαρικό» στο 2010 με μία νίκη, όπως έκλεισε το 2009 με το τρίποντο στην Κρήτη στο 0-2 με τον Εργοτέλη.
Ο Δικέφαλος θέλει να μπει δυναμικά στο δεύτερο γύρο, όπου έχει οχτώ παιχνίδια στην Τούμπα και επτά ματς εκτός, από τα οποία δύο είναι στη Θεσσαλονίκη (με Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο και με Άρη στο Χαριλάου), τρία στη Βόρειο Ελλάδα (Γιάννινα, Ξάνθη και Λάρισα) και μόνο δύο παιχνίδια στη Νότιο Ελλάδα (με Λεβαδειακό και Ολυμπιακό).
Ο ΠΑΟΚ έχει καλό πρόγραμμα το οποίο όμως πρέπει να αξιοποιήσει καταλλήλως μέσα στο γήπεδο αποφεύγοντας τα στραβοπατήματα, αρχής γενομένης από το σημερινό ματς με τον Πανιώνιο. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι ένα καλοδουλεμένο σύνολο, το οποίο διαθέτει και ορισμένες εξαιρετικές μονάδες, όπως είναι οι Κουμορτζί, Μπάλαμπαν και Ριέρα.
Ο Φερνάντο Σάντος είχε μιλήσει από τη Δευτέρα στους παίκτες του σχετικά με αυτά που πρέπει να προσέξουν στη σημερινή αναμέτρηση επισημαίνοντας παράλληλα ότι κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε στους παίκτες του ότι κλειδί για την εξέλιξη του αγώνα θα είναι η εκμετάλλευση των άκρων δείχνοντας ότι ποντάρει πολλά πράγματα στην απόδοση των Κουτσιανικούλη και Βιεϊρίνια οι οποίοι προορίζονται για βασικοί στο 4-2-3-1 που θα παρατάξει την ομάδα.

Το σχήμα

Ο Σάντος θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια τον Χαλκιά, δεξιά στην άμυνα τον Αραμπατζή και αριστερά τον Λίνο, κεντρικό δίδυμο τους Κοντρέρας και Μαλεζά, στα χαφ θα παίξουν ο Γκαρσία και ο Βιτόλο, έχοντας πιο μπροστά τους τον Ίβιτς. Δεξιά από το Σέρβο θα παίξει ο Βιεϊρίνια, αριστερά ο Κουτσιανικούλης ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Παπάζογλου.

Κριστιάνο και Φιλομένο στην αποστολή

Η χθεσινή τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα. Το δελτίο του Κριστιάνο εκδόθηκε κανονικά το πρωί και ο ποδοσφαιριστής συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Φερνάντο Σάντος και αποτελείται από τους: Χαλκιά, Κρέσιτς, Αραμπατζή, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Παπάζογλου, Φωτάκη, Κοντρέρας, Κριστιάνο, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουν, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια και Βιτόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: