Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Η Στόουκ Σίτι 3-2 τη Φούλαμ


Ο Αμπντουλάι Ντιάν Φέιγ ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης της Στόουκ επί της Φούλαμ Συναρπαστικά εξελίχθηκε το πρώτο παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ για το 2010, καθώς η Στόουκ Σίτι επικράτησε 3-2 της Φούλαμ στο "Μπριτάνια" με το χιόνι να πέφτει διαρκώς.
Οι γηπεδούχοι με ασφυκτική πίεση στο πρώτο ημίχρονο όχι μόνο δεν άφησαν τη Φούλαμ να απειλήσει, αλλά έδειξαν να καθαρίζουν το παιχνίδι.

Στο 12' από κόρνερ του Εθέρινγκτον, ο Χουτ πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Τουντσάι με νέα κεφαλιά από κοντά έκανε το 1-0. Ο Τούρκος που ήταν πανταχού παρών έπαιξε μέχρι το 42', όταν και έφυγε με τράβηγμα.
Ωστόσο το σκορ ήταν ήδη 3-0, καθώς στο 34' σε σέντρα του Εθέρινγκτον ο αρχηγός Αμπντουλάι Φάιγ με προβολή πέτυχε δεύτερο γκολ, και στο 37' ο Μαμαντού Σιντιμπέ με γυριστό σουτ, από κεφαλιά πάσα του Χιγκινμπόθαμ, και τρίτο!

Η Φούλαμ μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο αποφασισμένη να αλλάξει τη ροή του αγώνα, αλλά δεν είχε ευκαιρίες, μέχρι το 61', όταν σουτ του Ντάμιαν Νταφ έξω από την περιοχή κόντραρε στον Σόουκρος και κατέληξε στα δίχτυα.
Και πάλι η Στόουκ δεν έδειξε να ανησυχεί, αλλά στο 85' ο Κλίντον Ντέμπσεϊ με ένα κεραυτό έξω από την περιοχή μείωσε σε 3-2, για να κάνει τους οπαδούς των γηπεδούχων να ζήσουν με αγωνία τα τελευταία δέκα - μαζί με τις καθυστερήσεις - λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: