Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Ο ερασιτέχνης κατά Ρέμου...


Ο Αντώνης Ρέμος παραχώρησε συνέντευξη Τύπου Ανακοίνωση εξέδωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος του Ηρακλή κατακρίνοντας τις τελευταίες εξελίξεις στην κυανόλευκη ΠΑΕ με την παρουσία ενός νέου επενδυτή και νέου διοικητικού συμβουλίου. Ο "ερασιτέχνης" Ηρακλής, καταλήγοντας, αναφέρει ότι θα ζητήσει γενική συνέλευση για να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ εκφράζει την εντονότατη ανησυχία του και την πλήρη αντίθεσή του στις τελευταίες εξελίξεις στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή.

Ειδικότερα επισημαίνει ότι o τρόπος με τον οποίο διεξήχθη η τελευταία Γενική Συνέλευση απουσία του Προέδρου Μεγαλομετόχου, οι αποφάσεις που δεν εληφθησαν, η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ που απαρτίζεται από άτομα άγνωστα στην οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ χωρίς να υπάρχει χρονικός ορίζοντας στη διάρκεια της θητείας τους , ο φημολογούμενος νέος «άγνωστος» επενδυτής στην ΠΑΕ, η παντελής έλλειψη διάθεσης ενίσχυσης της ομάδας με ετοιμοπόλεμους και ικανούς ποδοσφαιριστές, οι εν κρυπτό διαδικασίες στη λήψη αποφάσεων, και η πλήρης αποξένωση της ΠΑΕ από τον κόσμο και τους οπαδούς, κάθε άλλο παρά μας δίνουν το δικαίωμα να αισιοδοξούμε για το μέλλον της ομάδας μας.

Είμαστε υποχρεωμένοι για μία ακόμη φορά, αφού επισημαίνουμε όλα τα παραπάνω, που μάλλον είναι η κορυφή του παγόβουνου των προβλημάτων, να καλέσουμε την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ άμεσα να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες που θα αποσκοπούν στην αποτελμάτωση και στην έξοδο από την άκρως επικίνδυνη κατάσταση στην οποία η ίδια με αποκλειστική της ευθύνη έχει οδηγήσει την ομάδα μας και η οποία με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΗΡΑΚΛΗ μας σε μεγάλες περιπέτειες.

ΠΡΩΤΟΝ θα πρέπει να γίνει άμεσα ανασυγκρότηση της σύνθεσης του Δ.Σ. και να στελεχωθεί αυτό από άτομα της οικογένειας του ΗΡΑΚΛΗ. Υπεύθυνος γι αυτό είναι ο σημερινός Πρόεδρος, ο οποίος με τη σημερινή του στάση ακυρώνει την όποια συνεισφορά του και βοήθεια που σε δύσκολες στιγμές προσέφερε πριν 2 ½ χρόνια.
ΔΕΥΤΕΡΟΝ απαιτείται η άμεση ενίσχυση της ομάδας με ικανούς και ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές γιατί η μεταγραφική περίοδος λήγει.
ΤΡΙΤΟΝ καλούμε την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ να αποκαταστήσει άμεσα τις σχέσεις της με τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ μας και να εργαστεί στην κατεύθυνση της συσπείρωσης όλου του ΗΡΑΚΛΗ.

Ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ είναι πάντοτε παρών και πρόθυμος να πρωτοστατήσει σε κάθε προσπάθεια που θα στοχεύει κατ αρχήν στην σωτηρία της ομάδας και εν συνεχεία σε ένα καλύτερο αύριο.

Ο καθένας μας αλλά πρωτίστως ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ομάδας πρέπει να αναλογισθεί τις ευθύνες του και να πάρει άμεσα τις σωστές αποφάσεις.
Τέλος ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ως θεματοφύλακας των συμφερόντων της ομάδας ως και εκ του Νόμου νόμιμος κάτοχος του 10% των μετοχών της ΠΑΕ θα ζητήσει άμεση σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ στην οποία η φυσική παρουσία του μεγαλομετόχου είναι όχι μόνο απαραίτητη αλλά και αυτονόητη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: