Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Τιμούρ Κετσπάγια-Κάποια λαμόγια οργανωμένοι και κάποια λαμόγια δημοσιογράφοι, μου έκαναν πόλεμο

Με αφορμή το αποψινό (6/1, 19:00GR) ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ, ο πρώην προπονητής των ερυθρόλευκων και πρώην ποδοσφαιριστής της Ενωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, έδωσε τις εκτιμήσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5 και δεν δίστασε να τα... χώσει όταν η κουβέντα πήγε στο σύντομο πέρασμά του από τον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας.



"Αυτό το παραμύθι για τη φυσική κατάσταση των παικτών του Ολυμπιακού, το πουλάτε εσείς οι δημοσιογράφοι εδώ και μήνες. Ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος και στους 16 του Champions League. Προβλήματα δεν μπορεί να έχει μια ομάδα που βρίσκεται μέσα στους στόχους της. Οταν ήμασταν εμείς δεν υπήρχαν προβλήματα τραυματισμού. Αυτό λέγεται για να δικαιολογήσουν κάποιοι την αποχώρησή μου.

Κάποια λαμόγια οργανωμένοι και κάποια λαμόγια δημοσιογράφοι, μου έκαναν πόλεμο. Σαν να μην ήθελαν η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εγώ τη δουλειά μου την έκανα όπως πρέπει. Αυτοί δεν ξέρουν τι θέλουν. Φέτος, χωρίς να ξοδέψει τίποτα σε μεταγραφές είναι στους 16 του Champions League και κοντά στην κορυφή του πρωταθλήματος. Αλλες χρονιές που ξόδευαν τόσα εκατομμύρια, τι έκαναν; Αυτό είναι που με τρελαίνει. Ο στόχος δεν ήταν να μπει στους ομίλους του Champions League;

Εγώ δεν είχα πρόβλημα με κανέναν μέσα στην ομάδα. Ούτε ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αυτά που γράφτηκαν για τις σχέσεις μου με τους παίκτες. Μου έγινε πόλεμος από κάποιους, οι οποίοι έχουν οικονομικά συμφέροντα από ακριβές μεταγραφές και πίεζαν να γίνουν. Ετσι είναι... Οταν βλέπεις ότι υπάρχει κάποιος που πληρώνει", τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Εθνικής ομάδας της Γεωργίας.

Οσο για το ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής, τόνισε: "H ΑΕΚ δεν έχει να χάσει τίποτα. Είναι μακριά από τους στόχους της και περιμένει μια ευκαιρία για να δείξει ότι υπάρχει μια ομάδα που μπορεί να κερδίσει και να ανατρέψει τα δεδομένα. Εχει καλούς ποδοσφαιριστές στην επίθεση, αλλά ο Τζιμπούρ έχει να παίξει 6 μήνες. Ο Ολυμπιακός έχει καλή άμυνα και το δείχνει τόσο στο πρωτάθλημα και στο Champions League. Εξαρτάται από την βραδιά που θα βρεθούν οι παίκτες. Προβάδισμα έχει ο Ολυμπιακός, που θέλει νίκη για να μείνει κοντά στην κορυφή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: