Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

ΑΡΗΣ: Συμφωνία με Μπενφίκα


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Σε συμφωνία με την Μπενφίκα για την απόκτηση του Φρέντι Αντού με τη μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι του 2011 ήρθε ο Άρης. Αυτό που πλέον απομένει για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του 20χρονου Αμερικανού φορ είναι να πει και ο ίδιος το «ναι». Ο Αντού βρίσκεται σε δίλημμα, καθώς η αγγλική Χαλ τού προσφέρει την προοπτική να αγωνιστεί στην Premiership, αλλά γνωρίζει καλά πως στον Άρη θα έχει εγγυημένα μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Το θέμα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες και υπενθυμίζεται ότι για να αποκτηθεί ο Αντού θα πρέπει να ελευθερωθεί ακόμη μία θέση ξένου. Αυτή θα είναι του Λεάντρο Γκρασιάν, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Ήδη γίνονται συζητήσεις με τους εκπροσώπους του για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ωστόσο υπάρχει διαφορά ανάμεσα στην αποζημίωση που ζητεί ο Αργεντινός επιτελικός μέσος και στα χρήματα που προσφέρει ο Άρης.

Με… φόρα από το φινάλε του 2009

Να δώσει συνέχεια στο φινάλε του 2009, όταν επικράτησε του Ολυμπιακού με 1-0 έπειτα από εξαιρετική εμφάνιση, θέλει ο Άρης απόψε αντιμετωπίζοντας για τη 16η αγωνιστική τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Ο Έκτορ Κούπερ δεν υπολογίζει στον τραυματία Φερνάντες, τον τιμωρημένο Νέτο, τον Χαβίτο που κρίθηκε ανέτοιμος (έχασε τις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών λόγω της γέννησης του παιδιού του), αλλά και τους Ρομπέρζ και Γκρασιάν, που δεν υπολογίζονται. Επίσης στην Αθήνα δεν μετέβη και ο Έντι Τζόνσον, αφού δεν μπορεί να εκδοθεί η μπλε κάρτα του μέχρι να λυθεί τυπικά το συμβόλαιο με τον Σεμπαστιάν Αμπρέου για να αδειάσει θέση ξένου. Αυτό αποτελεί τυπική διαδικασία, αφού ο Ουρουγουανός υπέγραψε στην Μποταφόγκο.

Οι «κίτρινοι» θα παραταχθούν πιθανότατα με 4-4-2 και τους Σηφάκη (τερματοφύλακας), Αράνο (αριστερό μπακ), Βανγκέλι (δεξί μπακ), Νασούτι, Ρονάλντο (κέντρο άμυνας), Ναφτί, Πρίττα (κεντρικά χαφ), Κάλβο (δεξί χαφ), Πίτου Γκαρσία (αριστερό χαφ), Κόκε και Κάμπορα (επιθετικό δίδυμο). Την αποστολή συμπληρώνουν οι Πέσκοβιτς, Κουλουχέρης, Ρόβας, Αραβίδης, Ντέιλι, Λαμπριάκος και Νάτσο Γκαρσία. Ο τελευταίος είναι διαθέσιμος για πρώτη φορά μετά τις 29 Αυγούστου. Στο πλευρό του Άρη θα είναι περίπου 1.000 φίλαθλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: