Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Πάντεφ: "Όνειρο να μείνω στην Ίντερ"


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Η 4η Ιανουαρίου 2010 ήταν αναμφισβήτητα μία ξεχωριστή ημέρα στην καριέρα του Γκόραν Πάντεφ στα γήπεδα, με τον 26χρονο επιθετικό να επιστρέφει επίσημα στην Ίντερ μετά από 5 χρόνια παραμονής στη Λάτσιο και να πραγματοποιεί την πρώτη του προπόνηση με τους "νερατζούρι".

"Είμαι πραγματικά πολύ ικανοποιημένος. Το όνειρό μου ήταν πάντα να παραμείνω στην Ίντερ και τα πράγματα πήγαν καλά στο τέλος", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις στην Πινετίνα ο Πάντεφ, για να συνεχίσει:

"Ωρίμασα, έγινα άνδρας, ένας πραγματικός παίκτης, χάρη επίσης και στη Λάτσιο. Ελπίζω να έχω πολλές επιτυχίες με την Ίντερ. Τις τελευταίες ημέρες προπονήθηκα στην πατρίδα μου, ενώ τους δύο τελευταίους μήνες είχα δουλέψει με τη Λάτσιο.

Είμαι στη διάθεση του προπονητή, αυτός είναι που θα αποφασίσει, εγώ είμαι έτοιμος να παίξω και από το ματς με την Κιέβο. Το σημαντικότερο πάντως είναι να κερδίζουμε, να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να πάμε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ίντερ είναι μία μεγάλη ομάδα, ένα σπουδαίο σύνολο, για αυτό άλλωστε κερδίζει τόσο πολλά ματς".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην άσος των "λατσιάλι" θα πάρει τη φανέλα με το Νο 27 και θα παρουσιαστεί επίσημα μετά τον αγώνα με την Κιέβο στη Βερόνα, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής στο "Μπεντεγκόντι".

Και αυτό γιατί δεν υπολογίζονται για τον αγώνα πρωταθλήματος της Τετάρτης οι τιμωρημένοι Στάνκοβιτς, Μότα (αμφίβολος επίσης ο Καμπιάσο), ενώ υπάρχει και το προηγούμενο του Αυγούστου, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να χρησιμοποιεί ως βασικό τον Γουέσλι Σνάιντερ στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με τη Μίλαν, λίγα μόλις 24ωρα μετά την απόκτηση του Ολλανδού μέσου από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: