Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Δεν πάει στο Κατάρ ο Μούτου


Ο Αντριαν Μούτου έδειξε το δρόμος της πρόκρισης Απάντηση στις φήμες που θέλουν τον Αντριαν Μούτου να εγκαταλείπει τη Φιορεντίνα για την Αλ-Σαντ του Κατάρ, έδωσε τη Δευτέρα ο μάνατζερ του Ρουμάνου επιθετικού. Ο Βίκτορ Μπεκάλι διέψευσε τα όσα λέγονται μετά την πρόσληψη στην Αλ-Σαντ του συμπατριώτη του Μούτου Κόσμιν Ολαρόιου.

Πριν από μερικές ημέρες, ο Ολαρόιου είχε δηλώσει ότι ενδιαφέρεται για τον Μούτου, αλλά ο Μπεκάλι ήταν κατηγορηματικός, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό. «Είναι παίκτης της Φιορεντίνα και θα παραμείνει στη Φλωρεντία», είπε, ενώ παραδέχτηκε πάντως το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Μούτου από ομάδες της Μέσης Ανατολής.

«Πράγματι, ο προπονητής της Αλ-Σαντ έκανε θετικά σχόλια για τον παίκτη, αλλά δεν έχουμε μιλήσει ποτέ για μεταγραφή σε ομάδα του Κατάρ», διευκρίνισε. Τέλος, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας με τη Φιορεντίνα, δεν έδωσε συγκεκριμένη απάντηση. «Η ανανέωση είναι πιθανή, αλλά αυτή τη στιγμή είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι τέτοιο με σιγουριά», σχολίασε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: