Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Σάντος: «Έτσι θα κερδίσουμε τον Πανιώνιο»

Σάντος: «Έτσι θα κερδίσουμε τον Πανιώνιο»

Ο ΠΑΟΚ θέλει να μπει με το δεξί στο 2010 ξεκινώντας με ένα «τρίποντο» τις υποχρεώσεις του στο νέο έτος στο αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην Τούμπα. Χθες πριν από την έναρξη της προπόνησης ο Σάντος έκανε μάθημα θεωρίας με βίντεο στους παίκτες του δίνοντας το σύνθημα της νίκης.
Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές του με τη βοήθεια μονταρισμένων πλάνων από αγώνες του Πανιωνίου δίνοντας έμφαση στον τομέα της τακτικής που πρέπει να ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ για να φτάσει στη νίκη.
Καταρχάς ο Σάντος συνέστισε στους παίκτες του μεγάλη προσοχή στο φορμαρισμένο αντίπαλο, καθώς η ομάδα της Νέας Σμύρνης είχε πιάσει μία πολύ καλή φόρμα τον τελευταίο καιρό αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο και μαζεύοντας αρκετούς βαθμούς ακόμη και εκτός έδρας.
«Σας έχω πει πολλές φορές ότι κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Πολύ περισσότερο ένα παιχνίδι με μία ομάδα όπως ο Πανιώνιος, ο οποίος βρέθηκε σε πολύ καλή φόρμα τον τελευταίο καιρό», επισήμανε αρχικά ο Σάντος. «Όλη η ομάδα του Πανιωνίου χρειάζεται μεγάλη προσοχή, καθώς αμύνεται καλά αλλά επιτίθενται εξίσου καλά», πρόσθεσε εφιστώντας την προσοχή περισσότερο για τους Κουμουρτζί, Μπαλαμπάν, Ριέρα.

Κλειδί τα άκρα.

Ο Φερνάντο Σάντος εξήγησε στους παίκτες του ότι κλειδί για την εξέλιξη του αγώνα θα είναι η εκμετάλλευση των άκρων καθώς θα υπάρχει… «πολυκοσμία» στον άξονα, οπότε έδειξε ότι ποντάρει πολλά στην απόδοση των Κουτσιανικούλη και Βιεϊρίνια οι οποίοι προορίζονται για βασικοί αριστερά και δεξιά αντίστοιχα στο 4-2-3-1 που θα παρατάξει την ομάδα.
Στη συνέχεια η προπόνηση πέρασε από τη θεωρία στην πράξη, καθώς οι παίκτες έκαναν ασκήσεις τακτικής στο πρόγραμμα που ακολούθησε. Οι ασκήσεις αφορούσαν κυρίως ανάπτυξη από τα πλάγια, κάτι στο οποίο είχε σταθεί ιδιαίτερα ο Σάντος και στο κομμάτι της θεωρίας

Οι απόντες και η προαγωγή του Μίλιεβιτς

Μοναδικοί απόντες ήταν και χθες οι τραυματίες Τσιρίλο, Σορλέν και Μουσλίμοβιτς οι οποίοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και ενδυνάμωσης, καθώς και ο Τζόε Μπιζέρα που παραμένει λόγω προσωπικού προβλήματος στην Ουρουγουάη. Κατόπιν εισήγησης του προπονητή, ο Μίλιεβιτς (αριστερός μεσοιεπιθετικός), ο οποίος ήταν μέλος της ομάδας νέων, θα προπονείται στο εξής με την πρώτη ομάδα.

Σήμερα στην Τούμπα

Η σημερινή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 16:30 στην Τούμπα και θα είναι κλειστή για τον κόσμο. Αμέσως μετά το τέλος της, ο Σάντος θα ανακοινώσει την αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο.Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: