Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

ΑΠ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Θέλει «ποδαρικό» με πρόκριση

Το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου ερασιτεχνών με αντίπαλο τον ΠΑΟΔ έχουν στο μυαλό τους οι «κοκκινόμαυροι» του Κυριάκου Μπιμπισίδη, με στόχο φυσικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Μπορεί αυτό που ενδιαφέρει τον Απόλλωνα να είναι το πρωτάθλημα και η επιστροφή τους στις επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά οι παίκτες έχουν την υποχρέωση να δουν με τη δέουσα σοβαρότητα το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Αύριο στις 14.30 στο γήπεδο του Πανοράματος οι «ροσονέρι» θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΔ, τον οποίο μάλιστα υποδέχονται σε δύο αγωνιστικές και για το πρωτάθλημα. Ο Μπιμπισίδης αναμένεται να χρησιμοποιήσει «μικτή» ομάδα από «βασικούς» και νεαρότερους, επισημαίνοντάς τους ότι θα πρέπει να προσέξουν. Από εκεί και πέρα, ο Απόλλων την Κυριακή δοκιμάζεται στα Κουφάλια για το πρωτάθλημα και θα πρέπει να είναι έτοιμος και για αυτή την αναμέτρηση, από τη στιγμή που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χαθεί άλλο έδαφος προς την κορυφή. Οι «κοκκινόμαυροι» καλούνται να μειώσουν αυτή τη διαφορά και θα φανεί μέσα στις επόμενες αγωνιστικές αν θα μπορέσουν να το παλέψουν ως το τέλος, κάτι που φυσικά έχουν χρέος να πράξουν, ασχέτως αν η απόσταση έχει φτάσει τους δέκα βαθμούς.
Στο αγωνιστικό μέρος, οι Τσαταλής και Ντεβρεντλής χθες ακολούθησαν λόγω προβλημάτων ατομικό πρόγραμμα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή της ομάδας. Σήμερα ο Κυριάκος Μπιμπισίδης μετά τη μεσημεριανή προπόνηση θα ανακοινώσει και τα μέλη της αποστολής. Το αυριανό ματς θα είναι και το πρώτο για το 2010 και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας καλούνται να κάνουν καλό ποδαρικό…

Αναμονή για τα μεταγραφικά

Στο μεταγραφικό πεδίο υπάρχει στασιμότητα, αφού δε φαίνεται και πολύ εύκολη υπόθεση για τον Απόλλωνα σε αυτή τη φάση να «χτυπήσει» κάποιο από τα καλά ονόματα των ποδοσφαιριστών που έμειναν ελεύθεροι από ομάδες της Γ’ Εθνικής. Ήδη κάποιοι εξ αυτών έχουν ήδη συμφωνήσει με άλλες ομάδες, τη στιγμή που για την ομάδα ισχύει το πρόβλημα στην τελική προσπάθεια.
Ο επιθετικός που θα συνδράμει σημαντική στη λύση του προβλήματος αυτού ενδεχομένως να μην αποκτηθεί, όσο περνάει ο χρόνος και δεν γίνονται κινήσεις. Μοναδική μεταγραφή μέχρι τώρα για την ομάδα είναι ο Βασίλης Κέντης, ο οποίος μάλιστα πιθανότατα θα ντεμπουτάρει στο αυριανό παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΟΔ. Από εκεί και πέρα, τίποτα δε φαίνεται να αλλάζει. Μέλημα των ανθρώπων της ομάδας και κυρίως του ερασιτέχνη, στον οποίο ανήκει αυτή τη στιγμή η ποδοσφαιρική ομάδα είναι να βρει τους τρόπους οικονομικής βιωσιμότητας.
Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά από τον σύλλογο, γίνονται προσπάθειες για να βρεθούν οικονομικοί πόροι. Οι προσπάθειες αυτές ως τώρα δεν είχαν ιδιαίτερα αποτελέσματα, αφού ακόμη και τώρα δεν έχουν εμφανιστεί οι άνθρωποι που θα επενδύσουν στην ομάδα.
Τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει νέο ραντεβού για να ζητηθεί η αρωγή της δημαρχίας, η οποία θα πρέπει να στηρίξει περισσότερο τον σύλλογο για να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει. Αν δεν αποφασίσουν όμως μέσα από την οικογένεια της ομάδας να στηρίξουν, τότε η κατάσταση θα παραμένει θολή, όπως τώρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: