Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Ρώτησε για Μπεναγιούν


Ο Μπεναγιούν πανηγυρίζει το γκολ στις καθυστερήσεις στο Κράβεν Κότατζ Το βράδυ της Δευτέρας ο Ολυμπιακός έγραψε τον επίλογο του σίριαλ Μπεν Αρφά που κράτησε λίγες βδομάδες και στράφηκε αλλού. Οι "ερυθρόλευκοι" προσπαθούν να κάνουν το "μπαμ" στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και μετά από τον Γάλλο άσο της Μαρσέιγ κοιτούν για τον Μπεναγιούν της Λίβερπουλ.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν περίμεναν με σταυρωμένα χέρια την απάντηση της Μαρσέιγκ και τον Μπεν Αρφά, αλλά παράλληλα εξέταζαν και άλλες περιπτώσεις. Ετσι πριν από λίγες μέρες ρώτησαν τη Λίβερπουλ για τον Ισραηλινό άσο, μέσω του συμπατριώτη του μάνατζερ, Πίνι Ζάχαβι.

Ο Μπεναγιούν ξεκίνησε να συγκεντρώνει πληροφορίες για τους πρωταθλητές Ελλάδος και δεν δείχνει αρνητικός να συνεχίσει την καριέρα του στους "ερυθρόλευκους", αρκεί όμως να υπάρχει και η συγκατάθεση της Λίβερπουλ. Ο Ισραηλινός που μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα, αλλά και πίσω από τον επιθετικό, πέρσι είχε ζητήσει να φύγει από τους "κόκκινους", καθώς οι σχέσεις τους με τον Μπενίτεθ δεν ήταν και η καλύτερη, ωστόσο φέτος πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν μετρώντας 20 συμμετοχές από τις οποίες οι 14 ως βασικός.

Η περίπτωση του είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς πλέον αποτελεί ένα από τα βασικά όπλα της Λίβερπουλ, ενώ το καλοκαίρι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον αγγλικό σύλλογο, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2013.

Εκτός από τον Μπεναγιούν, οι πρωταθλητές Ελάδος κοιτάζουν ακόμα έναν παίκτη της Λίβερπουλ που έχει προταθεί. Πρόκειται για τον Ριέρα που παίζει στα αριστερά της μεσαίας γραμμής, ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει κάποια κίνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: