Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Ο Πικέ στην Μπαρτσελόνα έως το 2015


Ο Πικέ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα Σε ακόμη μια κίνηση για τη διατήρηση του κορμού των παικτών, ο οποίος οδηγεί την Μπαρτσελόνα στις επιτυχίες, προχώρησε η διοίκηση των "μπλαουγκράνα", που ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Χεράρδ Πικέ έως τον Ιούνιο του 2015.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός, το συμβόλαιο του οποίου έληγε το 2012, έγινε ο δέκατος παίκτης των "μπλαουγκράνα" που δεσμεύθηκε να παραμείνει στο "Καμπ Νου" μετά τους Γιάγια Τουρέ, Βίκτορ Βαλδές, Πέδρο Ροντρίγκεθ, Λιονέλ Μέσι, Κάρλες Πουγιόλ, Ερίκ Αμπιντάλ, Αντρές Ινιέστα, Ράφα Μάρκες και Χέφρεν Σουάρες, ενώ και ο τεχνικός των Καταλανών, Πεπ Γκουαρντιόλα, έχει συμφωνήσει να συνεχίσει τουλάχιστον έως το καλοκαίρι του 2011.

Ο ύψους 1,92μ. Πικέ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2008 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και καθιερώθηκε από την πρώτη κιόλας σεζόν στο αρχικό σχήμα της Μπαρτσελόνα. Πλέον αποτελεί ένα από τα πολυτιμότερα περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου, η διοίκηση του οποίου τετραπλασίασε τη ρήτρα αποδέσμευσης στο νέο συμβόλαιό του. Έτσι, όσοι ενδιαφερθούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 200 εκατομμυρίων ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: