Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Σύνθημα νίκης επί του Παναθηναϊκού.

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/f24bcd9b7f85e5f77c96ec3c5a314033_XL.jpg?1267194852?1267194852?1267194852Σύνθημα νίκης επί του Παναθηναϊκού δίνει μέσω του blog στο gazzetta.gr ο Μπόσκο Μπάλαμπαν. Ο Κροάτης φορ σχολιάζει επίσης τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και το διπλό στα Γιάννενα.


Γειά σας φίλοι μου,
από το τελευταίο ποστ μου έχουν συμβεί αρκετά πράγματα. Πρώτα απ’ όλα ο αποκλεισμός μας από το Κύπελλο. Ήταν μια διοργάνωση στην οποία πιστεύαμε ότι μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Στον αγώνα με την Καβάλα ήμασταν ανώτεροι σχεδόν σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο όμως η ανωτερότητά μας αυτή δεν μετουσιώθηκε σε πολλά γκολ και μια εύκολη πρόκριση. Αντίθετα, οι αντίπαλοί μας ισοφάρισαν με ένα μακρινό σουτ και όλα άλλαξαν. Στην παράταση δεχθήκαμε ένα ακόμα εύκολο γκολ, μείναμε με δέκα παίκτες και μετά ήταν δύσκολο να το γυρίσουμε. Είμαστε έξω από το Κύπελλο αλλά η ζωή συνεχίζεται. Από αυτό το ματς κρατάμε την εμφάνιση.

Την περασμένη Κυριακή στα Γιάννενα ήταν ένας αγώνας στον οποίο δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα για μας εκτός από τη νίκη. Έπρεπε πάση θυσία να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και επιτέλους τα καταφέραμε. Σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο, ίσως το χειρότερο τον οποίο έχω δει στην καριέρα μου, ο Πανιώνιος έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και πήρε το αποτέλεσμα. Όλα τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια. Μετά από αυτή τη νίκη, τα πράγματα είναι καλύτερα για μας.

Τώρα, έχουμε μπροστά μας τον Παναθηναϊκό. Είναι ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας και σίγουρα το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας αλλά σε καμία περίπτωση δεν τον φοβόμαστε. Στην έδρα μας μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο. Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη και να νιώσουμε ακόμα πιο άνετα στη βαθμολογία.

Δεν είδα την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ρόμα στο Ολίμπικο. Ξέρω όμως ότι ο Παναθηναϊκός που εμείς θα αντιμετωπίσουμε δεν θα είναι ο ίδιος με αυτόν που έπαιξε στην Ιταλία. Σίγουρα θα υπάρξουν νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα όπως ο Λέτο, ο Καραγκούνης, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Εμείς βέβαια κοιτάμε μονάχα την ομάδα μας. Αν εμείς παίξουμε καλή μπάλα θα πετύχουμε το στόχο μας. Εξάλλου, ο αντίπαλός μας προέρχεται από δυο διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα. Δεν είναι αήττητος. Γιατί να μην είμαστε εμείς αυτοί που θα τον υποχρεώσουν στην τρίτη;

Περιμένω τον κόσμο του Πανιωνίου να γεμίσει τη Νέα Σμύρνη και να μας βοηθήσει να φτάσουμε στη νίκη. Είναι πολύ μεγάλο ματς για όλους μας στην ομάδα. Να ξέρουν οι φίλοι του Πανιωνίου ότι οι παίκτες πάντα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ποτέ δεν τα παρατήσαμε, ποτέ δεν υπήρξαμε αδιάφοροι. Στο διάστημα που δεν παίρναμε τα αποτελέσματα, παίζαμε καλά αλλά η ατυχία δεν μας επέτρεπε να χαμογελάσουμε.

Χαιρετισμούς σε όλους,
ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας στο μπλογκ μου,
Μπόσκο Μπάλαμπαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: