Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Κρόος και Μίλερ στην προεπιλογή του Λεβ


Ο Γιόακιμ Λεβ Ο Γιοακίμ Λεβ κάλεσε τους νεαρούς Τόνι Κρόος και Τόμας Μίλερ στην προεπιλογή της εθνικής Γερμανίας ενόψει του φιλικού της προσεχούς Τετάρτης με την Αργεντινή, το οποίο θα διεξαχθεί στο Μόναχο, ενώ συμπεριέλαβε σε αυτήν και τον -γεννημένο στη Βραζιλία- Κακάου, ο οποίος σημείωσε πέντε τέρματα στους τελευταίους δύο αγώνες της Στουτγκάρδης.

Ο 20χρονος Κρόος έχει βοηθήσει τη Λεβερκούζεν να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στην μπουντεσλίγκα, ενώ ο 20χρονος Μίλερ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την Μπάγερν Μονάχου. «Αμφότεροι έχουν κάνει μερικές πολύ καλές εμφανίσεις στην μπουντεσλίγκα τους τελευταίους μήνες και αξίζουν μια ευκαιρία» δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός στην ιστοσελίδα της γερμανικής ομοσπονδίας.

Η αναμέτρηση με την Αργεντινή είναι το τελευταίο φιλικό που θα δώσει η εθνική Γερμανίας, προτού ο Λεβ ανακοινώσει την αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής.

Σε αντίθεση με τους Κρόος και Μίλερ, οι οποίοι δεν έχουν ενισχύσει τη «μεγάλη» εθνική Γερμανίας, ο Κακάου αγωνίστηκε πέρυσι σε τέσσερα παιχνίδια, τα τρία ως αλλαγή. Το περασμένο Σάββατο σημείωσε τέσσερα τέρματα στην εκτός έδρας νίκη 5-1 επί της Κολωνίας, ενώ «βρήκε δίχτυα» και στον εντός έδρας αγώνα της Τρίτης με την Μπαρτσελόνα για το Τσάμπιονς Λιγκ (1-1).

Δεν υπάρχουν σχόλια: