Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ: Προσφυγή και από Μπόσνιακ

Ήταν δυστυχώς αναμενόμενο. Ο Ιβάν Μπόσνιακ έκανε πράξη τα όσα φημολογούνταν και τελικά κατέθεσε προσφυγή χθες σε βάρος του Ηρακλή διεκδικώντας ένα ποσό, που αγγίζει ούτε λίγο ούτε πολύ τις 400 χιλιάδες ευρώ (σ.σ. 399.000 ευρώ για την ακρίβεια είναι). Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής επρόκειτο από την Τετάρτη να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, αλλά λόγο της πανελλαδικής απεργίας, χθες έδωσε εντολή για να κατατεθεί η προσφυγή του στο δικηγόρο του. Το ποσό είναι αστρονομικό για τα δεδομένα του Ηρακλή και ο ίδιος δείχνει να είναι αποφασισμένος να τραβήξει την υπόθεση. Παρόλα αυτά, ο Κροάτης επιθετικός πριν προβεί σε αυτή την κίνηση ζήτησε από τους «κυανόλευκους» να υπάρξει συμβιβασμός έναντι 90 χιλιάδων ευρώ που αφορά τα δεδουλευμένα του. Η απάντηση που πήρε ήταν ότι δεν υπάρχει στην δεδομένη χρονική στιγμή αυτή η δυνατότητα και έτσι «χάλασε» ολόκληρη η προσπάθεια. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για τους «κυανόλευκους», γιατί σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να αποσύρουν την προσφυγή τότε θα πρέπει να καταβάλουν ολόκληρο το ποσό, κάτι που θα είναι αναμφίβολα καταδικαστικό. Μάλιστα, ο Κροάτης είναι έξαλλος, γιατί πιστεύει ότι έχει θέση σε αυτή την ομάδα, όπως λέει στο περιβάλλον του.

Πιέζει ο Νταλίν τον Τούμα

Με την φανέλα της Ρόζενμποργκ αγωνίστηκε χθες ο Σαρμπέλ Τούμα που βρίσκεται στην Ισπανία στην προετοιμασία της νορβηγικής ομάδας. Ο σουηδός ποδοσφαιριστής ξεκίνησε βασικός στο φιλικό με την Μίντιλαντ και φαίνεται πώς άφησε καλά στοιχεία. Με αυτά τα δεδομένα είναι πιθανό να μετακομίσει στην Ρόζενμποργκ και να ολοκληρωθεί με αυτό τον τρόπο η παρουσία του στον Ηρακλή. Να θυμίσουμε ότι ο ποδοσφαιριστής έχει καταθέσει προσφυγή για 400 χιλιάδες ευρώ αλλά είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει λαμβάνοντας ένα ποσό γύρω στις 90 χιλιάδες ευρώ. Ωστόσο, υπάρχει ένα πρόβλημα με τον μάνατζερ του, τον γνωστό πρώην διεθνή Σουηδό επιθετικό, τον Μάρτιν Νταλίν, που τον έχει συμβουλέψει να εμμείνει στην προσφυγή, που έχει καταθέσει. Τις επόμενες μέρες θα φανεί κατά πόσο θα υπάρξουν εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Πληρωμές σε Ντιέ και Κοβαλέφσκι

Στην μεταγραφική περίοδο υπήρξε συμβιβασμός με τους Ντιέ και Κοβαλέφσκι οι οποίοι απέσυραν τις προσφυγές τους, καθώς πήραν διαβεβαιώσεις προκειμένου να εισπράξουν ορισμένα χρήματα από τους «κυανόλευκους». Την επόμενη Δευτέρα όμως είναι η ώρα της πράξης καθώς θα πρέπει ο Ηρακλής αναπληρώσει τα χρήματα που οφείλονται στους δυο ποδοσφαιριστές και σαφώς είναι ένα ποσό αρκετά σημαντικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: