Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Ελλάδα-Σενεγάλη 0-2

http://www.contra.gr/images/m/hellassenegali0-2_m.jpgΠρος απογοήτευση των χιλιάδων φιλάθλων που βρέθηκαν στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού, η Εθνική Ελλάδος ηττήθηκε από τη Σενεγάλη (0-2) στο πρώτο φιλικό ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου.27o λεπτό: Ο Νιάνγκ βρέθηκε τετ α τετ με τον Αλέξανδρο Τζόρβα, αλλά ο Ελληνας τερματοφύλακας με γρήγορη έξοδο του έκλεισε το οπτικό πεδίο και τον υποχρέωσε σε βιαστικό πλασέ το οποίο απόκρουσε.
37ο λεπτό: Από πάσα του Αγγελου Χαριστέα, ο Παντελής Καπετάνος πλαγιοκόπησε την άμυνα της Σενεγάλης από αριστερά, έβγαλε την παράλληλη πάσα στον επερχόμενο Γιώργο Σαμαρά, αλλά αυτός παρά την προβολή δεν βρήκε την μπάλα προ κενής εστίας.
61ο λεπτό: Από πάσα του Γιώργου Σαμαρά, ο Νίκος Σπυρόπουλος πλαγιοκόπησε την άμυνα της Σενεγάλης, έβγαλε τη σέντρα, ο Ντιαγιέ έκανε λανθασμένη έξοδο και έχασε τη μπάλα, αλλά το πλασέ του Κώστα Κατσουράνη έδιωξε λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή ο Μανγκάν.
71ο λεπτό: Γκολ για τη Σενεγάλη! Κάθετη του Μπα στον Νιάνγκ, που από δεξιά αποφεύγει δύο αντιπάλους και με αριστερό πλασέ νικάει τον Χαλκιά.
80ο λεπτό: Γκολ για τη Σενεγάλη! Δυνατή εκτέλεση φάουλ του Νταό, η μπάλα στο δεξί "Γ" του ανήμπορου να αντιδράσει Χαλκιά.

Οι συνθέσεις:

Ελλάδα: Τζόρβας (46' Χαλκιάς), Μόρας (69' Μάκος), Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κυργιάκος, Τζιόλης, Κατσουράνης, Καραγκούνης (46' Παπαδόπουλος), Σαμαράς (66' Χριστοδουλόπουλος), Χαριστέας (46' Γκέκας), Καπετάνος (46' Σαλπιγγίδης).

Σενεγάλη: Εντιαγέ, Φατί, Μανγκανέ, Ντιαβαρά, Ντραμέ, Ταβαρές, Γκομίς, Ντιά, Σ. Καμαρά, Ντ. Καμάρα, Νιάνγκ

Διαιτητής: Νταμίρ Σκόμινα (Σλοβενία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: