Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Καπέλο: «Το χρήμα είναι το πρόβλημα»

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Τα «ροζ» σκάνδαλα στα αποδυτήρια της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας, έχουν κλονίσει την πίστη των οπαδών στα «λιοντάρια» κι ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φάμπιο Καπέλο καλεί τους παίκτες του να δώσουν το καλό παράδειγμα, τόσο εντός όσο κι εκτός γηπέδων.

Από τη μία το σκάνδαλο με την πρώην του Ουέιν Μπριτζ, με την οποία είχε μια... ευκαιριακή σχέση ο Τζον Τέρι κι από την άλλη το διαζύγιο του Ασλεϊ Κόουλ, ελέω απιστίας, έχουν καταντήσει την Εθνική ομάδα μια απέραντη πηγή κουτσομπολιού και δίνουν τροφή στον «κίτρινο» Τύπο.

Ο Ιταλός παραδέχεται ότι η δόξα και τα πολλά εκατομμύρια σε ευαίσθητες ηλικίες, μπορούν να προκαλέσουν αντίστοιχα περιστατικά και προειδοποιεί: «Είναι σημαντικοί παίκτες και θα πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα στα παιδιά και στους οπαδούς.

Γι αυτό το λόγο θα πρέπει να είναι προσεκτικοί στις κινήσεις τους και να θυσιάζουν κι ορισμένα αγαθά στην ζωή τους. Είναι νεαροί παίκτες, νεαροί σε ηλικία κι έχουν πολλά λεφτά. Αυτό είναι το πρόβλημα», είπε ο Καπέλο.

Κλείνοντας, ευχήθηκε όλα αυτά να ξεχαστούν όταν θα μπουν τα «λιοντάρια» στο χορτάρι και... πρόσταξε: «να είναι πολύ προσεκτικοί στην προσωπική τους ζωή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: