Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

ΤΖΕΡΑΡΝΤ: Παιδικό όνειρο η αρχηγία της Αγγλίας


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Για το όνειρο κάθε παιδιού να γίνει κάποια μέρα αρχηγός στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αγγλίας μίλησε ο Στίβεν Τζέραρντ.

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ θα φορέσει απόψε το περιβραχιόνιο της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας και όπως δήλωσε είναι πολύ δυνατό συναίσθημα και για τον ίδιο.

«Δεν ξέρω τι συμβαίνει στις υπόλοιπες χώρες. Αλλά εδώ έχεις το δικαίωμα να κερδίσεις το περιβραχιόνιο. Όταν με επέλεξε ο Καπέλο χάρηκα πάρα πολύ και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να πάρω την ομάδα και να τη βγάλω στο γήπεδο. Ο προπονητής επέλεξε να πάρει την αρχηγία από τον Τέρι και είναι κάτι το οποίο πρέπει να σεβαστούμε», είπε ο Τζέραντ για να συνεχίσει:

«Είναι δύσκολο να είσαι προπονητής στην Αγγλία και να παίρνεις τόσο σοβαρές αποφάσεις. Πρέπει να τον ακολουθήσουμε. Ο Ρίο επιλέχθηκε για αρχηγός κι όταν επιστρέψει από τον τραυματισμό του θα είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα. Έχουμε πει πολλές φορές το πόσο σημαντικός είναι ο Ρούνι γι αυτή την ομάδα, αλλά το ίδιο συμβαίνει και με τον Φέρντιναντ. Περιμένω και από τον Τέρι να είναι ο εαυτός του και να μας βοηθήσει αγωνιστικά και ψυχολογικά, όπως γινόταν μέχρι τώρα», είπε μεταξύ άλλων ο Στίβεν Τζέραρντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: