Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Βαλβέρδε από τώρα, Τζαβέλλα το καλοκαίρι (;)


Ο Βαλβέρδε σε πελάγη ευτυχίας με τον Ντάρμπισιρ Φουντώνουν το τελευταίο διάστημα οι φήμες που θέλουν τον Ερνέστο Βαλβέρδε να επιστρέφει στον πάγκο του Ολυμπιακού! Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο Ισπανός τεχνικός ήταν στη χώρα μας για να συμφωνήσει με τον "ερυθρόλευκους" και να αναλάβει άμεσα τα ηνία των Πειραιωτών!

Αρκετοί μάλιστα ήταν αυτοί που προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού και της Βιγιαρεάλ για να εξακριβώσουν αν όντως έφτασε στη χώρα μας. Οπως και να έχουν τα πράγματα, η ουσία είναι πως ο Βαλβέρδε «παίζει» δυνατά για τον πάγκο της πειραϊκής ομάδας και πρόκειται για μια από τις λύσεις που σκέφτεται ο Κόκκαλης.

Βλέπει Τζαβέλλα
Σύμφωνα με την εφημερίδα "ΦΩΣ", ο Γιώργος Τζαβέλλας του Πανιωνίου βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκοι" θεωρούν ότι ο 22χρονος άσος μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Το συμβόλαιο του παίκτη με τον τους "κυανέρυθρους" εκπνέει το καλοκαίρι ρου 2012 και η ρήτρα του φτάνει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Οι Περαιώτες ποντάρουν στο γεγονός ότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης του έχει προτείνει ανανέωση της συνεργασίας τους με νέα ρήτρα αλλά ο Τζαβέλλας δεν φέρεται να είναι θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: