Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Κάμπορα:"Κοντά σε συμφωνία"

Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Ο Χαβιέ Κάμπορα μίλησε σε εφημερίδα για τις συζητήσεις του νέου συμβολαίου του,τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ και τον ένα χρόνο χωρίς πέναλτι.

Ο 30χρονος Αργεντινός άνοιξε την καρδιά του στην εφημερίδα "Εξέδρα", για τις συζητήσεις γύρο από το νέο συμβόλαιο, που όπως όλα δείχνουν θα υπογραφεί σύντομα.

"Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό και βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Υπάρχει καλή διάθεση και από τις δυο πλευρές. Όπως έχω πει κατ' επανάληψη προτεραιότητα μου είναι ο Άρης, αφού θέλω να μείνω στην ομάδα.

Αυτό που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι το θέμα βρίσκεται σε καλό δρόμο και είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία. Δεν θέλω να πω ποσοστά, αλλά έχω μιλήσει με τον εκπρόσωπο μου και όπως είπα και πριν, οι συζητήσεις πάνε καλά. Αυτό που μένει είναι κάποιες λεπτομέρειες".

"Σκόραρα γιατί φοβήθηκα ότι δεν θα μου δώσει το πέναλτι"!

Στη συνέχεια μίλησε για τον ένα χρόνοι χωρίς πέναλτι και για τα όσα έχει ζήσει στους κίτρινους.

Στον αγώνα με την Λάρισα παρότι σου έγινε πέναλτι συνέχισες την φάση και πέτυχες γκολ. Το έκανες γιατί φοβήθηκες ότι δεν θα το σφυρίξει ο διαιτητής;

"Στον αγώνα με την Λάρισα όπως γνωρίζεται κλείσαμε έναν χρόνο χωρίς πέναλτι, οπότε αποφάσισα να συνεχίσω τη φάση γιατί φοβήθηκα ότι ο διαιτητής δεν θα το δώσει (είπε γελώντας). Αν και ήμουν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο, από την στιγμή που η μπάλα στρώθηκε μπροστά μου, δεν υπήρχε άλλη σκέψη στο μυαλό μου από το να την σπρώξω στα δίχτυα. Αυτό έκανα..."

Για το ποιοι τέρμα ξεχωρίζει από αυτά που έχει πετύχει είπε:

"Δεν θα έλεγα ότι ξεχωρίζω κάποιο. Κάθε γκολ που έχω βάλει έχει τη δική του αξία. Αν όμως έπρεπε να σταθώ σε κάποιο, ιδιαίτερη στιγμή ήταν το τέρμα κόντρα στον Ολυμπιακό, το οποίο πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους οπαδούς μας, καθώς και το τρίτο γκολ στην περσινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό."

"Ο Κούπερ με διευκολύνει"

Για τον Κούπερ και την παρουσία του είπε:

"Πέρυσι αγωνίστηκα λιγότερο σε σύγκριση με φέτος, αν και πέτυχα αρκετά γκολ. Σίγουρα όμως ο ρόλος μου τη φετινή χρονιά είναι πιο σημαντικός. Τώρα παίζω πιο απελευθερωμένο και κινούμαι περισσότερο μέσα στην περιοχή. Ο κ. Κούπερ έχει διευκολύνει το παιχνίδι μου".

"Πρώτα η Καβάλα, μετά ο τελικός"

Για το Κύπελλο είπε:

"Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα στους δυο ημιτελικούς με την Καβάλα. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε από τώρα τον τελικό. Σίγουρα τον ονειρευόμαστε, αλλά πρώτα πρέπει να ξεπεράσουμε την Καβάλα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: