Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Στελιος ο διεθνης!


Ο Στελιος Μαλεζας αρχισε την καριερα του στην Α.Ε.Π Κατερινης και υστερα απο μια σειρα καλων εμφανισεων μεταγραφηκε στον Π.Α.Ο.Κ το 2003 υπογραφοντας το πρωτο επαγγελματικο του συμβολαιο σε ηλικια 17 ετων.
Την περιοδο 2004-2005 δοθηκε δανεικος στον Ηροδοτο για να παρει παιχνιδια και να επιστρεψει πιο ετοιμος.Την περιοδο 2007-2008 αρχισε να κανει τις πρωτες του εμφανισεις στην ενδεκαδα του Π.Α.Ο.Κ και απο εκει και περα μονο ανοδικη ηταν η πορεια του.
Στις 6 φεβρουαριου 2009 υπεγραψε νεο συμβολαιο που θα τον κρατησει στη Τουμπα και την ομαδα του Π.Α.Ο.Κ μεχρι το 2013.
Σημερα εχει φτασει να ειναι απο τα βασικα μελη της ομαδας του Π.Α.Ο.Κ και η απουσια του(οποτε υφισταται)να θεωρειται σημαντικοτατη!
Η ανοδικη του πορεια ομως δε σταματαει εδω.Στις 28 φεβρουαριου 2010 κληθηκε απο τον ομοσπονδιακο προπονητη Οτο Ρεχαγκελ να εκπροσωπησει την εθνθικη μας ομαδα στον φιλικο αγωνα εναντιον της Σενεγαλης εν οψει του Μουντιαλ του καλοκαιριου.
Συμπερασμα΄΄εχοντας δει το Στελιο Μαλεζα πριν μερικα χρονια σε ενα παιχνιδι με τη φανελα του Ηροδοτου,γνωριζοντας οτι ανηκει στο ροστερ του Π.Α.Ο.Κ αναρωτιομουν,τι σχεση μπορει να εχει αυτο το παιδι με το ποδοσφαιρο!Κι ομως ο Στελιος Μαλεζας με διεψευσε (και πολυ χαιρομαι γι αυτο)εχοντας πετυχει ολα τα παραπανω.
Αποτελει πλεον ενα λαμπρο παραδειγμα οτι με επιμονη,υπομονη και σκληρη δουλεια(που θεωρω οτι ειναι οι μεγαλυτερες αρετες που εχει αυτο το παιδι σε συνδιασμο με το ταλεντο του)μπορεις να πετυχεις τα παντα.
Σταθμοι στη καριερα του κατα τη γνωμη μου,η προκριση επι του ΑΡΗ μεσα στο Κλεανθης Βικελιδης και η κληση τoυ στην Εθνικη Ελλαδος.
Του ευχομαστε τα καλυτερα!

Κειμενο Καρα'ι'ωσηφ Ηλιας

Δεν υπάρχουν σχόλια: