Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Ηρακλής- Παντελή: "Αρχίζουμε δουλειά"

Eπιμέλεια: Δ.Μ.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα βρίσκεται ο Κύπριος επιχειρηματίας, Ανδρέας Παντελή, που σε δηλώσεις του έκανε λόγο για γραπτή συμφωνία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Αντώνη Ρέμο.

"Έγιναν συζητήσεις με έναν φίλο, τον Αντώνη Ρέμο. Αν μιλούσαμε τώρα για μετοχές, θα τραβούσε το θέμα σε μάκρος και δεν υπάρχει χρόνος. Καταλήξαμε σε μία μέση λύση. Αναλαμβάνω το μάνατζμεντ και το καλοκαίρι θα συζητήσουμε για τις μετοχές.

Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ, είναι το οικονομικό. Αρχίζουμε δουλειά από σήμερα. Μπροστά μας υπάρχει ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Θα προσπαθήσω να δώσω άμεσα λύσεις στα προβλήματα.

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν πληρωμές. Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία, προσπάθεια από όλους και στήριξη από τον κόσμο. Το μέγεθος του Ηρακλή, δεν είναι αντίστοιχο των αποτελεσμάτων που έχει τα τελευταία χρόνια", τόνισε ο Παντελή στις πρώτες του δηλώσεις.

Σε ερώτηση όσον αφορά τη δικαστική εκκρεμότητα που έχει στην Κύπρο σημείωσε: "Είναι ένα θέμα που με πλήγωσε. Όταν ανέλαβε την Ανόρθωση, η ομάδα είχε μεγαλύτερα προβλήματα από τον Ηρακλή. Και όταν μεσουρανούσε, κάποιοι εκ των έσω μας χτύπησαν".

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο πρώην ισχυρός άνδρας της Ανόρθωσης έφθασε στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στην Μίκρα λίγο πριν τις 14:00 ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι είχε συνάντηση με τον Δήμο Πολύκαρπο και του ανακοίνωσε ότι ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να αναλάβει τις τύχες του Ηρακλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: