Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

96 χρόνια Άρης

Ενόψει της επετείου για τη συμπλήρωση των 96 χρόνων από την ίδρυση του ΑΡΗ ο Α.Σ. ΑΡΗΣ έχει να τονίσει τα εξής: «Στις 25 Μαρτίου 1914 στη Θεσσαλονίκη 22 νέοι είχαν ως στόχο να αφήσουν παρακαταθήκες επιλέγοντας την ίδρυση του Συλλόγου με το όνομα ΑΡΗΣ. Στο καφενείο του Βότση μια ομάδα ανήσυχων νέων της εποχής ήθελαν να συνδυάσουν άρωμα Αρχαίας Ελλάδας, χρώματα Βυζαντίου, μνήμες της Επανάστασης του 1821. Η πόλη είχε πρόσφατα απελευθερωθεί από τον Τουρκικό ζυγό και βρισκόταν σε φάση αναδημιουργίας σε όλα τα επίπεδα. Με το πέρασμα των χρόνων ο Σύλλογος μεγάλωνε καθημερινά δημιουργώντας νέα τμήματα αθλημάτων , ομαδικά και ατομικά και κατακτώντας πολλές διακρίσεις και τίτλους.

Σήμερα ο Σύλλογος κατέχει 44 πανελλήνιους τίτλους σε ομαδικά αθλήματα και πολλές τεράστιες ατομικές διακρίσεις σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις. Καλλιεργεί 20 αθλητικά τμήματα και έχει στις τάξεις του 2800 αθλητές και αθλήτριες.
Διαχρονικά και με συνέπεια σε όλους τους αγώνες και σε όλα τα αθλήματα ο ΑΡΗΣ έχει πάντα το στόχο της νίκης πέρα από σκοπιμότητες ή άλλες επιρροές. Η δυναμική αυτή του Συλλόγου είναι βέβαιο ότι δεν θα υπήρχε, αν δεν υπήρχε η υπερβολική και ανιδιοτελής αγάπη του κόσμου του ΑΡΗ, η στήριξη του οποίου αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο, όταν το ποδοσφαιρικό τμήμα έχει να κατακτήσει τίτλο 40 χρόνια και οι φίλαθλοι του ΑΡΗ κατακλύζουν τα γήπεδα και σπάνε κάθε ρεκόρ συμμετοχής.
Άλλωστε η εκλογή της Διοίκησης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ από τα μέλη της Λέσχης αποτελεί στοιχείο πρωτοπορίας για τα ελληνικά δεδομένα, γιατί ο ΑΡΗΣ πάντα πρωτοπορούσε. Ευχόμενοι ότι η φετινή χρονιά θα φέρει τίτλους στο ποδοσφαιρικό και στο καλαθοσφαιρικό τμήμα και διακρίσεις σε όλα τα αθλήματα, πρέπει να έχουμε όλοι στο μυαλό μας ότι δεν υπάρχει τέλος στη προσπάθεια που γίνεται για να δημιουργήσουμε το μεγάλο ΑΡΗ που ονειρευόμαστε.
Η αντικειμενική πλέον απαίτηση για το νέο γήπεδο θα καλύψει το όραμα και τις ανάγκες της ερχόμενης πεντηκονταετίας.
Υ.Γ. Η εκδήλωση της επετείου των ενενηκοστών έκτων γενεθλίων του Α.Σ. ΑΡΗΣ θα πραγματοποιηθεί μετά τις εορτές του Πάσχα λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων που έχουν αυτές τις ημέρες οι ομάδες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ.

Α.Σ. ΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: