Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

«Ματιασμένος» ο Πιλότο

O Νούνο Πιλότο απέχει περίπου ένα χρόνο από τους αγωνιστικούς χώρους, λόγω ενός πολύ σοβαρού τραυματισμού που είχε στην αρχή της σεζόν, όταν και ήρθε στον Ηρακλή. Ο Πορτογάλος επέστρεψε στις προπονήσεις πριν μερικές βδομάδες, ένα νέο πρόβλημα στο γόνατο όμως τον αφήνει στα «πιτς». Ήρθε στον Ηρακλή με πολλές προοπτικές, καθώς οι συστάσεις έκαναν λόγο για έναν ιδιαίτερα τεχνίτη ποδοσφαιριστή που είναι τέλειος χειριστής της μπάλας, ενώ βοηθάει πολύ στην ανάπτυξη της ομάδας.
Ο λόγος για τον Πορτογάλο μέσοεπιθετικός Νούνο Πιλότο, ο οποίος ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στον «Γηραιό», αλλά τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια προετοιμασίας των «κυανόλευκων», κάτι που του κόστισε την εμφάνιση του στους αγωνιστικούς χώρους περίπου 7 μήνες.

Πάνω λοιπόν που ο Πορτογάλος ήταν έτοιμος να πάρει χρόνο συμμετοχής στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, ένα νέο πρόβλημα που προέκυψε με το γόνατό του λογικά μεταθέτει το ντεμπούτο του με την «κυανόλευκη» φανέλα για την επόμενη περίοδο.
Συγκεκριμένα, ο Πιλότο έχει μια οστική θλάση στο γόνατο που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο περίπου εβδομάδες, παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε ήδη θεραπεία.

Προλαβαίνει ΠΑΣ ο Μιλάνο

Στο μεταξύ από τραυματισμούς ταλαιπωρείται και ο Μάουρο Μιλάνο, ο οποίος συνεχίζει να ακολουθεί ελαφρύ πρόγραμμα, όμως από το ιατρικό τιμ εκφράζεται η αισιοδοξία ότι την Κυριακή στον αγώνα με τον ΠΑΣ θα είναι "ετοιμοπόλεμος".
Τέλος, ο Κατσαμπής ταλαιπωρείται από ίωση που δεν θέτει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του στην επικείμενη αναμέτρηση, ενώ ο Βουτσιάς επέστρεψε χθες στους κανονικούς ρυθμούς των προπονήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: