Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Κούπερ: Χαρούμενοι για την πρόκριση

Ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ είχε πολλούς λόγους για να νιώθει περήφανος μετά το παιχνίδι. Τα γενέθλια του Αρη, η δικαίωση των προσπαθειών, η στήριξη από τους οπαδούς ήταν μερικοί από τους λόγους για τους οποίους ο Αργεντίνος ήθελε από την ομάδα του να εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

"Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Ξεπεράσαμε έναν περίπλοκο αντίπαλο και γνωρίζαμε ότι θα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Κάναμε ένα λάθος στο δεύτερο ημίχρονο που γυρίσαμε πίσω, γιατί μόνο εκεί δημιούργησε φάσεις ο αντίπαλος. Συν τοις άλλοις δεν εκμεταλλευτήκαμε 2-3 αντεπιθέσεις όπου θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Τα πράγματα εξελίχθηκαν έτσι όπως θέλαμε. Είχαμε πάθος και ενθουσιασμό. Είμαι χαρούμενος για την πρόκριση, αλλά και γιατί σήμερα ο σύλλογος έχει τα γενέθλιά του, καθώς επίσης και για τους οπαδούς για τη στήριξη που μας παρέχουν. Μακάρι να τελειώσουμε τη χρονιά με την κατάκτηση ενός κυπέλλου και θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να κατακτήσουμε", είπε αρχικά ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ.

Σε ερώτηση για το αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, ο Κούπερ απάντησε ότι "η ομάδα της Καβάλας πίεσε ψηλά στο δεύτερο ημίχρονο και είχε ευκαιρίες για κάποιο γκολ. Η δική μου ομάδα είχε όμως ένα δοκάρι και 2-3 ξεκάθαρες ευκαιρίες. Θεωρώ ότι ήμασταν ανώτεροι στα 180 λεπτά", απάντησε και συμπλήρωσε.

"Είμαι ικανοποιημένος διότι μετά το γκολ που δεχθήκαμε που ήταν ένα ψυχολογικό χτύπημα, δείξαμε εξυπνάδα και είχαμε τα ψυχικά αποθέματα για να αντιδράσουμε. Θα ήθελα βέβαια παραπάνω ψυχραιμία στιες αντεπιθέσεις. Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι από τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Αυτά τα παιχνίδια περιλαμβάνουν μεγάλη πίεση, γι' αυτό μας έλειψε ηρεμία. Ηταν πολύ σημαντικό βέβαια το γκολ που πετύχαμε, καθώς άλλαξε την εξέλιξη του αγώνα".

Σε ερώτηση σχετική με το πέναλτι που ζήτησε η Καβάλα, ο Κούπερ απάντησε ότι "από την απόσταση που βλέπω εγώ το παιχνίδι, δεν έχω άποψη. Παρόλο αυτά, έχω την αίσθηση ότι δεν υπήρχε αντικανονικό μαρκάρισμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: