Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Καταγγελία για το Γήπεδο Λάρισας ΑΕ

Ανακοίνωση-καταγγελία κατά της εταιρείας Γήπεδο Λάρισας ΑΕ εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Τένις (ΕΦΟΑ). Σύμφωνα με την καταγγελία, «η εταιρεία πετάει στο δρόμο 500 παιδιά ηλικίας 5-18 ετών, τα οποία χρησιμοποιούσαν τα γήπεδα τένις, δίπλα στο υπό κατασκευή νέο γήπεδο της Λάρισας».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΦΟΑ :

«Ανάστατη είναι η οικογένεια του τένις, από την απόφαση του Κώστα Πηλαδάκη και της εταιρείας ΓΗΠΕΔΟ ΛΑΡΙΣΑΣ Α.Ε. να πετάξουν στο δρόμο 500 παιδιά ηλικίας 5 έως 18 χρονών, τα οποία χρησιμοποιούσαν τα γήπεδα τένις, δίπλα στο υπό κατασκευή νέο γήπεδο της Λάρισας. Κι αυτό κόντρα σε όλες τις υποσχέσεις του Δημάρχου Κωνσταντίνου Τζανακούλη προς τον Πρόεδρο της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρο Ζαννιά και προς την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, αλλά και σε όσα έχει υποστηρίξει ο ίδιος στο Δημοτικό Συμβούλιο, ότι τα γήπεδα του τένις θα ανήκουν στο Δήμο Λάρισας. Αντίθετα τώρα η εταιρεία ΓΗΠΕΔΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΕ ζητεί από τα 5 τοπικά Σωματεία να υπογράψουν συμβόλαια προκειμένου να χρησιμοποιούν τα γήπεδα.

Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. αναρωτιέται γιατί καταστράφηκαν επενδύσεις 1.000.000€ (καινούργια γήπεδα με τον ιδρώτα του Ελληνικού Λαού) για να δημιουργηθούν άλλα γήπεδα, δίπλα στο γήπεδο της επιχείρησης Π.Α.Ε. Λάρισα; Η Ε.Φ.Ο.Α. ετοιμάζει κινητοποιήσεις. Μάλιστα ο Πρόεδρος κ. Σπύρος Ζαννιάς και τα μέλη του Δ.Σ. προγραμματίζουν συνέντευξη τύπου την Μεγάλη Τετάρτη στην Λάρισα για να καταγγείλουν τα όσα απαράδεκτα συμβαίνουν γύρω από το τένις στην πόλη και συνδέονται άμεσα με τους Μεσογειακούς Αγώνες.

Ο Δήμαρχος έδωσε εντολή στα Σωματεία να σπάσουν τις κλειδαριές για να μπουν τα παιδιά στα γήπεδα. Η Ε.Φ.Ο.Α. τον καλεί να σπάσει ο ίδιος τις κλειδαριές, όπως άλλωστε έχει δεσμευτεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: