Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Στα χέρια Μαντσίνι Μόγιες



Στα χέρια πήγαν να πιαστούν ο Ρομπέρτο Μαντσίνι με τον Ντέιβιντ Μόγιες στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με την Έβερτον για την Premiership. Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, βλέποντας τον ομόλογό του να κρατά την μπάλα καθυστερώντας το παιχνίδι, κι ενώ η Έβερτον ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0, προσπάθησε να του πάρει την μπάλα από τα χέρια. Ο Μόγες αντέδρασε και ο Μαντσίνι απάντησε με τον διαιτητή να τους αποβάλει.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, αντιλήφθηκε το λάθος του και ζήτησε συγγνώμη. «Μίλησα με το συνάδελφό μου και αν έκανα λάθος ζητώ συγγνώμη από τον ίδιο και το διαιτητή. Απέμεναν πέντε λεπτά και απλώς ήθελα την μπάλα για να συνεχιστεί το παιχνίδι. Ήμουν εκνευρισμένος γιατί πιστεύω πως δεν αξίζαμε την ήττα», είπε ο Ιταλός τεχνικός.

Ο τεχνικός της Έβερτον, θεωρεί πως δεν έκανε κάτι κακό. «Έπιασα την μπάλα για να γίνει η αλλαγή της ομάδας μου και ουσιαστικά βοήθησα να συνεχιστεί πιο γρήγορα το παιχνίδι. Ίσως την άλλη φορά θα πρέπει να αφήσω την μπάλα να κυλήσει και να περάσει ο χρόνος. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αποβλήθηκα κι εγώ. Δεν ήμουν εγώ αυτός που ζητούσα κάρτες σε όλο το παιχνίδι», τόνισε ο Ντέιβιντ Μόγες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: