Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Πρώτο βήμα για Δώνη

Για την επόμενη εβδομάδα μετατέθηκε το τελευταίο ραντεβού ανάμεσα στη διοίκηση του Ατρομήτου και τον Γιώργο Σπανό για την ανανέωση της συνεργασίας τους, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη.Ο 41χρονος προπονητής και ο Γιάννης Αγγελόπουλος μετά τις εξελίξεις που υπήρξαν στην συνάντηση της Τετάρτης, έδειξαν αμοιβαία θέληση να δώσουν τα χέρια, χωρίς ωστόσο να γίνει κάτι τέτοιο και να ανανεώνουν το τελικό ραντεβού τους για την επόμενη εβδομάδα.

Μεγάλο «αγκάθι» για την οριστικοποίηση της συμφωνίας των δύο πλευρών είναι το οικονομικό όπου υπάρχει σημαντική διαφορά. Ο Δώνης κατά την διάρκεια της χθεσινής συνάντησης έριξε στο τραπέζι πρόταση για σημαντική αύξηση των μπόνους, τα οποία θα προβλέπονται στο διετές συμβόλαιο. Αυτά πάντως, δεν είναι λίγα καθώς αφορούν διάκριση στο Κύπελλο, συμμετοχή στα πλέι οφ και έξοδο στην Ευρώπη.

Επίσης το δεύτερο «αγκάθι», έχει να κάνει με τη ρήτρα αποδέσμευσης του Έλληνα προπονητή σε περίπτωση πρότασης από σύλλογο του εξωτερικού. Ο Δώνης έχει εκφράσει την επιθυμία του να δοκιμάσει την τύχη του κάποια στιγμή εκτός συνόρων και γι αυτό θέλει να έχει τη δυνατότητα οποιαδήποτε χρονική στιγμή να σπάσει το συμβόλαιο του. Κάτι τέτοιο όπως είναι λογικό είναι δύσκολο να το αποδεχθούν οι άνθρωποι του Ατρομήτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: