Κυριακή 30 Μαΐου 2010

"Λιοντάρια" για Σούπερ Λιγκ

http://www.sport24.gr/ast/cov/et/ethnikosserres2011_b.jpgΜια ανάσα από την επιστροφή του στην Σούπερ Λιγκ είναι ο Πανσερραϊκός μετά την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ.Η ομάδα των Σερρών είχε εύκολο έργο στην Κατερίνη, επικρατώντας με 4-1 του γηπεδούχου Πιερικού, κάνοντας το "τρία στα τρία" και αυξάνοντας την διαφορά από τους διώκτες της στους πέντε βαθμούς στην ειδική βαθμολογίας των πλέι οφ.

Από εκεί και πέρα, εκπληκτικό παιχνίδι έγινε στο Αιγάλεω μεταξύ του Εθνικού και του ΟΦΗ. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 4-4, ένα αποτέλεσμα που δεν άφησε καμία ικανοποιημένη.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές στο ματς του "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης", ο Σουμπίνιο από τον Εθνικό που πέτυχε τρία γκολ και ο Πόποβιτς από τον ΟΦΗ ο οποίος μπηκε ως αλλαγή και σημείωσε τα δύο τελευταία γκολ της ομάδας του.

Όσον αφορά τα πλέι άουτ, κερδισμένος ήταν ο Ιωνικός. Η ομάδα της Νεάπολης νίκησε εντός έδρας με 2-1 την Δόξα Δράμας και έφτασε έτσι στους πέντε βαθμούς, αφήνοντας στην τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας την Ρόδο.

Η Ρόδος από την πλευρά της είναι σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς για τρίτο παιχνίδι δεν κατάφερε να κερδίσει, μένοντας στο 1-1 με τον Θρασύβουλο στο "σμαραγδένιο" νησί. Πιερικός- Πανσερραϊκός 1-4

(85' Φρέντερικς - 26' πεν. Λεοζίνιο, 40' Μπανγκουρά, 47' , 82' Αθανασιάδης)

Ο Πανσερραϊκός είχε δοκάρι στο 6' με τον Τάντιτς

Στο 40' αποβλήθηκε ο Ολγκίν του Πιερικού

Πιερικός: Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Τασίδης, Εξουζίδης, Γιαζιτζόγλου (45' Ρέγες), Παντελιάδης, Μακρής (57' Φρέντερικς), Μαρτίνεζ, Θάνος, Ολγκίν, Γκουγκουλιάς (46' Πλάτανος).

Πανσερραϊκός: Βαλσαμάκης, Γαλανόπουλος, Καλί, Βοσκόπουλος, Μπανγκουρά (87' Τράκις), Τάντιτς, Σκάγκλια (59' Παπάζογλου), Κωνσταντινίδης, Λεοζίνιο (46' Αθανασιάδης), Μιχαήλ, Ν. Ζαπρόπουλος.

Εθνικός- ΟΦΗ 4-4

(7' Φερέιρα, 42' πεν, 50' , 62' πεν. Σουμπίνιο - 22' , 40' Βλόνταρτσικ, 57' , 75' Πόποβιτς)

Ο Εθνικός είχε δοκάρι στο 47' με τον Σουμπίνιο

Στο 39' αποβλήθηκε ο Σιγαρδάκης του Εθνικού και στο 61' ο Μπερτίν του ΟΦΗ

Εθνικός: Συμεωνίδης, Ψιάνος, Βιδάλης (85' Γκράιμς), Καρακώστας, Μοσχογιάννης (36' λ.τρ. Σύρος), Σιλιγαρδάκης, Τσεμπερίδης, Ροντρίγκο, Σουμπίνιο, Φερέιρα (46' Κορακάκης), Φαρινολα.

ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Σταυρακάκης (53' Αγρίτης), Πίτσος, Χαραλαμπάκης, Μπερτίν, Κάλαϊτζιτς, Κιάσσος, Μπούρμπος (54' Πόποβιτς), Κατσικογιάννης, Ζορμπάς (66' Καρακατσάνης), Βλόνταρτσικ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: