Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Σπουδαία νίκη με... υπογραφή Κριστόρι!


Οι παίκτες του Ιωνικού πανηγυρίζουν ένα από τα δύο γκολ του  Κριστόρι Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη με 2-1 σε βάρος της Δόξας Δράμας πήρε ο Ιωνικός για την τρίτη αγωνιστική των πλέι άουτ της Β' Εθνικής και πραγματοποίησε σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της σωτηρίας. Ο Κριστόρι ήταν ο πρωταγωνιστής του ματς αφού πέτυχε και τα δύο τέρματα των γηπεδούχων.

Ο Ιωνικός ήταν σαρωτικός στο πρώτο ημίχρονο και περιόρισε σε παθητικό ρόλο τους Μακεδόνες, οι οποίοι δεν ήταν σε θέση να αντιδράσουν. Πάντως, ως το 45' οι παίκτες του Βασίλη Βούζα παρέδωσαν... σεμινάριο για το πώς μπορούν να χαθούν γκολ. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, όμως δεν μπορούσαν να παραβιάσουν την εστία του Τοπαλίδη.

Με την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, όμως, ο Ιωνικός άνοιξε το σκορ με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Κριστόρι.

Το γκολ αυτό έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς και "υποχρέψσε" τη Δόξα να αφήσει τον παθητικό της ρόλο στην επανάληψη, οπότε και παρουσιάστηκε σαφώς βελτιωμένη. Εντούτοις, ο Κριστόρι "χτύπησε" και πάλι καθώς στο 69' με σουτ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και έθεσε τις βάσεις για την κατάκτηση της νίκης.

Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν και προσπάθησαν να αντεπιτεθούν και στο 83' ξαναμπήκαν στη διεκδίκηση του ματς με κεφαλιά του Σαμαρά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Ομως, ο Ιωνικός κράτησε τη νίκη μέχρι τέλους και πήρε τρεις πολύτιμους πόντους στην προσπάθεια που καταβάλει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Ιωνικός (Βασίλης Βούζας): Παγούδης, Κεφαλούκος (46' Σάλτο), Απ. Παπαζούδης, Γεωργίου (66' Γιόνδης), Πεδάνο (59' Μακράκης), Κριστόρι, Μωραΐτης, Γάλας, Ρουσάκης, Χαλαουάνι, Μπέριος.
Δόξα Δράμας (Στράτος Βουτσακέλης): Τοπαλίδης, Πινδώνης, Βαν Ες, Ρομπίνιο, Χ. Μουρατίδης (56' Παπαθανασίου), Τρελόπουλος, Σαμαράς, Γαλακτερός, Μπαξεβανίδης, Μαχαιρούδης (84' Παρμαξίδης), Τσουκαλάς (78' Χλωρός)

Δεν υπάρχουν σχόλια: