Κυριακή 30 Μαΐου 2010

ΠΑΕ Ηρακλής-«Τρέχουν» για τα τελευταία έγγραφα

«Τρέχουν» για τα τελευταία έγγραφα

Αγώνας δρόμου μέσα στο Σαββατοκύριακο για τους ανθρώπους της ΠΑΕ Ηρακλής. Η διοίκηση Πρωτοδικείου, που έχει κληθεί για να «βγάλει τα «κάστανα από τη φωτιά» το τελευταίο εικοσαήμερο, σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον πρώην αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Δήμο Πολύκαρπο και τους νομικούς, Χάρη Γρηγορίου και Λεωνίδα Μιχαηλίδη, επιχειρεί να αποσπάσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να πάρει το «πράσινο φως» της… περίφημης Επιτροπής Αδειοδότησης για τη συμμετοχή στο επερχόμενο πρωτάθλημα της νέας περιόδου.
Οι «κυανόλευκοι» «τρέχουν» για τα τελευταία έγγραφα, όπως καταγράφεται και επίσημα, τη στιγμή που σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας στην Επιτροπή θα βρεθούν αύριο πέρα από τον πρόεδρο, Γιάννη Τάκη και ο υπεύθυνος των οικονομικών, Αλέξης Κεσόπουλος, όπως επίσης και ο νομικός, Χάρης Γρηγορίου. Η κατάσταση μόνο εύκολη δεν είναι. Οι καιροί εξακολουθούν να είναι δύσκολοι και οι ισορροπίες λεπτές.

Το αργότερο ως την Τρίτη πρωί

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει αυτή τη στιγμή, η απόφαση της Επιτροπής θα κοινοποιηθεί είτε αύριο το βράδυ, είτε το πρωί της Τρίτης. Σημασία έχει βεβαίως στην παρούσα φάση να υπάρξει το «οκ» και να μπορέσει η ομάδα να κάνει επιτέλους τον προγραμματισμό της. Παράλληλα, ο Πολύκαρπος επισήμανε την Παρασκευή το απόγευμα δημόσια, πώς θα είναι αύριο στην Επιτροπή Αδειοδότησης, αν χρειαστεί…

Η περιβόητη συνάντηση

Ο Πολύκαρπος το ίδιο δήλωσε και για τον Αντώνη Ρέμο, που δυστυχώς όμως παρακολουθεί από απόσταση και από μακριά τις εξελίξεις. Μάλιστα, από την ΠΑΕ τις τελευταίες μέρες προκύπτει ότι ίσως υπάρξει εν τέλει η… περιβόητη συνάντηση στην Αθήνα με τη διοίκηση Πρωτοδικείου και τον μεγαλομέτοχο, κάτι που έχει ήδη μεταφερθεί προ ημερών από το ρεπορτάζ.

Εναντιώνεται ο κόσμος

Το βέβαιο είναι πλέον πώς ο Αντώνης Ρέμος έχει χάσει κάθε του έρεισμα στις τάξεις του κόσμου. Οι απλοί φίλαθλοι απαιτούν πλέον από τον μεγαλομέτοχο να πληρώσει τα χρέη και να αναλάβει τις ευθύνες, που του αναλογούν για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα. Κάτι που έχουν ήδη ζητήσει οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας με ανακοινώσεις. Όπως ζήτησε μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ το προηγούμενο διάστημα. Οι κινητοποιήσεις είναι πάντως θέμα χρόνου. «Ξανά στους δρόμους», λένε οι οργανωμένοι. Τα μηνύματα είναι πλέον ξεκάθαρα κατά του Αντώνη Ρέμου…

Δεν υπάρχουν σχόλια: