Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Μονρό: «Μιλάμε μόλις γυρίσω»

Τον ΠΑΟΚ έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του ο Κρις Μονρό, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε. Τι είπε ο παίκτης της Αρμάνι για τον ίδιο αλλά και τους «Ασπρόμαυρους».Ο Αμερικανός γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο , μίλησε στα «ΣΠΟΡ του Βορρά», δείχνοντας ότι δεν έχει ξεχάσει τον «Δικέφαλο» του Βορρά.

Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε ο Αμερικανός παίκτης:


Για την προσαρμογή στο ιταλικό πρωτάθλημα:


«Ήταν εύκολη γιατί έχω και παλαιότερη εμπειρία στην Ιταλία. Όλα είναι καλά εδώ. Και στην ομάδα ο ρόλος μου δεν είναι να είμαι ο σταρ της. Είμαι περισσότερο βοηθητικός παίκτης, οπότε δεν έχω και μεγάλο χρόνο συμμετοχής»

Για το πως τα πάει με τις βολές:
Αν υπολογίσει κανείς πως έχω εκτελέσει τέσσερις και ευστόχησα στις τρεις είμαι πολύ καλά. Αλλά σε τέσσερα παιχνίδια...Αυτό που έγινε φέτος με τον ΠΑΟΚ δεν πιστεύω πως μπορεί να ξαναγίνει. Ήταν θέμα ψυχολογίας και πίεσης».

Για το αν σκέφτεται την Θεσσαλονίκη: «Είμαι καλά εδώ, αλλά έχω στο μυαλό μου να τελειώσω τα παιχνίδια με την Αρμάνι και να γυρίσω στη Θεσσαλονίκη. Θέλω να κάνω κι άλλες διακοπές εκεί και να δω τι θα γίνει με την ομάδα».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Θέλω να μιλήσουμε οπωσδήποτε και γι' αυτό. Δεν ξέρω αν έχει δεχθεί πρόταση ο ατζέντης μου στην Ελλάδα, αλλά πριν από κάθε συζήτηση θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε τι θα γίνει με τα οφειλόμενα και να εξασφαλιστώ. Όταν γυρίσω θα μιλήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: