Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Απειλούν με μηνύσεις στον Κάκο

Σκηνές... απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν μετά το πέρας του αγώνα μπαράζ των Τρικάλων με τον Βύζαντα Μεγάρων, με τους Μεγαρίτες να βράζουν με την διαιτησία και να απειλούν με μηνύσεις τον ρέφερι Τάσο Κάκο!Ο πρόεδρος του Βύζαντα Μεγάρων, Δημήτρης Ντραγκουμανίδης και ενώ το κλίμα... μύριζε μπαρούτι δεν δέχθηκε να κάνει δηλώσεις. «Δεν θέλω να μιλήσω, γιατί αν το κάνω θα πω μεγάλες αλήθειες. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι! Πλεονέκτημα σε πέναλτι δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου, αλλά το είδα σήμερα!», τόνισε.

Ο υπεύθυνος Τύπου της ομάδας των Μεγάρων, Αντώνης Υψηλάντης τόνισε: «Όπως είδατε, δικαιούμασταν σήμερα κάτι παραπάνω. Είναι ντροπή αυτοί οι άνθρωποι, άνθρωποι σαν τον Κάκο να ασχολούνται με τη διαιτησία και να στερούν από μια πόλη 45 χιλιάδων κατοίκων το δικαίωμα να πανηγυρίσει. Θα κινηθούμε νομικά, ο Κάκος στέρησε το ψωμί από 35 οικογένειες!».

Ο βοηθός προπονητής του συλλόγου, Αλέκος Σταματιόλης δήλωσε από την πλευρά του: «Μας άξιζε κάτι περισσότερο. Ο κόσμος της ομάδας ήταν καταπληκτικός. Η αίσθησή μου είναι ότι ήταν χέρι, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά, αφού δεν έχω δει τη φάση στο βίντεο».

Όσον αφορά στον τεχνικό των Τρικάλων, Σάββας Παντελίδης εκείνοε είπε: «Μέχρι το 30’ ο Βύζας Μεγάρων ήταν καλύτερος. Εμείς ευτυχίσαμε όμως να σκοράρουμε στη συνέχεια. Πιστεύω ότι δίκαια νικήσαμε και μπορούμε να πανηγυρίζουμε την άνοδο».

Η επίμαχη φάση έγινε στο 91'. Από τον Βύζαντα τονίζουν πως το σούτ του Λισγαρά πέτυχε το χέρι του Καρρά. Ο κ. Κάκος δεν έδωσε κάτι και στην αντεπίθεση τα Τρίκαλα έκαναν το 2-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια: