Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Ισοπαλία πάλι για τη Ρόδο!


Την τρίτη της ισοπαλία και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1) στα ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει στα πλέι άουτ, παραχώρησε η Ρόδος στον Θρασύβουλο. Η νησιώτικη ομάδα βρίσκεται, πλέον, τελευταία στην ειδική βαθμολογία. Αμφίρροπο το παιχνίδι με τους αντιπάλους να διατηρούν την υπεροχή από ένα ημίχρονο.

Ο αγώνας άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Αντώνη Μανίκα, η οποία στο 5' είχε δοκάρι σε σουτ του Καραμαλίκη, ενώ στο 11' απέκτησε προβάδισμα στο σκορ χάρη σε σουτ του Χατζηπαντελίδη έπειτα από προσπάθεια του Ντελγκάδο. Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τον έλεγχο του ματς και κράτησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη, η εικόνα του ματς άλλαξε καθώς οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 56'... άγγιξαν την ισοφάριση όταν κερδισαν πέναλτι. Ωστόσο, ο Σ. Καντιμοίρης, ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεσή του, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Το γκολ, όμως, ήρθε στο 73' για τους νησιώτες, που ήταν σαφώς πιο αποφασιστικοί στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο. Ο Λάζετιτς επιχείρησε σουτ από το ύψος της περιοχής, η μπάλα είχε πάρει πορεία προς τα δίχτυα, την οποία δεν κατάφερε να ανακόψει ο Βασιλείου, παρά την προσπάθειά του.

Η Ρόδος πίεσε για την επίτευξη δεύτερου τέρματος αλλά δεν κατάφερε να το πετύχει με συνέπεια το ματς να μείνει στο 1-1.

Ρόδος (Γιώργος Στράντζαλης): Παναγιωτόπουλος, Στ. Καντιμοίρης, Παπαδημήτρης, Μπιμπίρης, Πρίπου, Πελέκης (46' Γ. Καντιμοίρης), Ιράλα, Λουτσιάνο, Λάζετιτς, Ζιλβάν (32' Κακλαμάνος), Δανάς.
Θρασύβουλος (Αντώνης Μανίκας): Μπαρτζώκας, Ντελγκάδο, Σαπάνης, Πιπίνης, Ζώνας, Βασιλείου, Παληγεώργος, Κόμπο, Καραμαλίκης, Χ. Μίχος (41' Σ. Μίχος), Χατζηπαντελίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: