Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Και πάλι οι δυο τους

H αποχώρηση του Σέρτζιο Κονσεϊσάο από τον ΠΑΟΚ, επαναφέρει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή τον Ζήση Βρύζα.

Ο αντιπρόεδρος του «δικέφαλου του Βορρά» αλλάζει για μια ακόμη φορά πόστο και ρόλο στην ομάδα, ωστόσο τώρα επιστρέφει στο είδος του.

Εκεί όπου o 37χρονος παράγοντας του ΠΑΟΚ διακρίθηκε πέρυσι το καλοκαίρι δημιουργώντας ένα σύνολο το οποίο έφτασε στο τέλος της χρονιάς να αγωνίζεται στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ζήσης Βρύζας στην ουσία αναλαμβάνει την ευθύνη πλέον, σε απόλυτη συνεργασία φυσικά με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, να δημιουργήσει μια ομάδα εκ νέου ανταγωνιστική.

Οι δύο άνδρες, που έχουν αποδείξει ότι συνεργάζονται άψογα σε τέτοια θέματα, αναμένεται να τρέξουν τις εξελίξεις από τις αρχές της εβδομάδος.

«Τελειώνει» του Δερμιτζάκη

Πρώτα προέχει το θέμα του προπονητή. Ο Πάυλος Δερμιτζάκης παραμένει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να διαδεχθεί τον Φερνάντο Σάντος στον «ασπρόμαυρο» πάγκο. Δύσκολα οι Ζαγοράκης-Βρύζας θα στραφούν σε άλλες λύσεις, αφού όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει συμφωνία με τον 41χρονο τεχνικό του Πανθρακικού και απομένουν τα τυπικά για να υπογράψει και να ανακοινωθεί.

Υπογράφει ο Σαλπιγγίδης

Έπειτα, θα «τρέξει» ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Εδώ προτεραιότητα υπάρχει στο θέμα Σαλπιγγίδη. Ο διεθνής άσσος δήλωσε ότι θα ανακοινώσει άμεσα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και αυτός αναμένεται να είναι ο ΠΑΟΚ.

Εξάλλου, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο «Σάλπι» ήδη έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τον «δικέφαλο του Βορρά», ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται. Όπως και να έχει αυτή τη βδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει κι αυτό το θέμα με τις αντιδράσεις των οργανωμένων καθώς φαίνεται να μην επηρεάζουν τη διοίκηση.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση κι άλλων παικτών έτσι ώστε να ενισχυθεί και να είναι πανέτοιμος ενόψει των προκριματικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: