Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Λίνεν: "Χρειαζόμαστε άμεσα ενίσχυση"


Ο Έβαλντ Λίνεν κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού Λίγη ώρα πριν ο Ολυμπιακός "πετάξει" για το Μόναχο, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των "ερυθρολεύκων", ο Έβαλντ Λίνεν μιλώντας προς τους δημοσιογράφους τόνισε την αναγκαιότητα της άμεσης ενίσχυσης του ρόστερ.

"Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και κάθε χρόνο θέλει το πρωτάθλημα. Η ομάδα πέρυσι έχασε πολλούς παίκτες από τραυματισμούς, ενώ αποχώρησαν κάποιες εμβληματικές προσωπικότητες, όπως ο Τζόρτζεβιτς, ο Κοβάσεβιτς και ο Γκαλέτι. Πρέπει να δουλέψουμε σωστά στην προετοιμασία για να θέσουμε τις βάσεις για την ερχόμενη σεζόν", δήλωσε αρχικά για να απαντήσει στη συνέχεια σε ερώτηση που αφορούσε τον Μπενάρ Κουμορτζί:

"Φυσικά και μπορεί να ταιριάξει στην ομάδα... Εσείς οι δημοσιογράφοι είστε μάλλον πιο καλά ενημερωμένοι από μένα. Μάλλον θα πρέπει να παρακολουθώ ποια ονόματα γράφετε για να δω μήπως μου αρέσει και μένα κάποιος από αυτούς τους παίκτες".

Από την πλευρά του, ο Αντώνης Νικοπολίδης, δήλωσε: "Ουσιαστικά η προετοιμασία ξεκινάει από αύριο. Είναι το πιο σημαντικό στάδιο. Εχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας για να γνωριστούμε αλλά και να έρθουν νέοι παίκτες που να βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας".

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί νεαροί παίκτες στην αποστολή και κάποιοι τον αποκαλούν... "κ. Αντώνη", είπε: "Ε, όχι, δεν είναι σωστό. Είμαστε συμπαίκτες, έχουμε τον ίδιο στόχο, πάνω απ όλα πρέπει να βρούμε μια καλή χημεία μεταξύ μας και να καταφέρουμε να είμαστε δυνατοί, όχι μόνο στα προκριματικά αλλά κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς, γιατί πέρυσι η ομάδα προετοιμάστηκε μόνο για τα προκριματικά, με αποτέλεσμα στον 2ο γύρο να παρουσιάσει μεγάλη κόπωση. Στόχος είναι να επιστρέψουμε στην κορυφή".

Στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκονται 26 παίκτες. Αυτοί είναι οι: Ν. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Ρουγκάλας, Κρητικός, Φετφατζίδης, Βάντερσον, Βασιλόγιαννης, Βαλεριάνος, Ρ. Μπράβο, Ντάρμπισαϊρ, Επστάιν, Γκαλίτσιος, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Μέγιερι, Μιραλάς, Μήτρογλου, Νικλητσιώτης, Νικοπολίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Ντιόγκο, Ντουντού, Σοϊλέδης και Ζαϊρί.

Οι Βασίλης Τοροσίδης και Αβραάμ Παπαδόπουλος οι οποίοι επέστρεψαν σήμερα από τη Νότια Αφρική, λόγω της συμμετοχής της Εθνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έχουν άδεια να ξεκουραστούν μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: