Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Μπρούνο Τσιρίλο-«Δεν φοβόμαστε κανέναν»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/a6428f2727566013b262a57560a5edbf_L.jpg?943912800?943912800?943912800Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι υπάρχουν αντίπαλοι-φόβητρα για τον ΠΑΟΚγια τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μπρούνο Τσιρίλο, δεν ενστερνίζεται την ίδια άποψη τονίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να φοβάται κανέναν. Ο Ιταλός στόπερ μίλησε για τους αντιπάλους του «Δικεφάλου», τον Μάριο Μπερέτα αλλά και τη νέα χρονιά για την ομάδα, στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά», σημειώνοντας:


«Έχουμε σεβασμό απέναντι σε όλες τις ομάδες, αλλά φυσικά δεν υπάρχει το συναίσθημα του φόβου. Έντεκα θα παίξουν αυτοί, έντεκα κι εμείς. Τα υπόλοιπα θα φανούν εντός του αγωνιστικού χώρου. Προσωπικά ποντάρω πολλά στην ενέργεια που μας δίνει η ατμόσφαιρα της Τούμπας. Είμαι βέβαιος ότι και σε αυτά τα κρίσιμα ματς για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, οι χιλιάδες φίλαθλοί μας θα μας δώσουν τέτοια βοήθεια, ώστε κι εμείς να υπερβάλλουμε εαυτούς για την επίτευξη του στόχου μας. Η χρονιά που έρχεται θα είναι πολύ σημαντική για όλους εμάς στον ΠΑΟΚ.

Πέρσι κάναμε πολύ καλή σεζόν και αυτό δημιουργεί υποχρεώσεις. Θα πρέπει να κάνουμε άρτια προετοιμασία για να είμαστε όσο το δυνατόν σε καλύτερη κατάσταση στα παιχνίδια του Ιουλίου και του Αυγούστου. Ελπίζω να έχουμε και την τύχη με το μέρος μας, αφού και αυτός ο παράγοντας παίζει σημαντικό ρόλο".

Για τον Μάριο Μπερέτα, είπε: «Ο ΠΑΟΚ απέκτησε έναν προπονητή από το Καμπιονάτο, που είναι από τα πιο σημαντικά πρωταθλήματα. Με όσους έχω μιλήσει, μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τον Μπερέτα. Ο Σάντος έκανε καλή δουλειά στην ομάδα μας κι ο Μπερέτα έρχεται για να συνεχίσει το παραγωγικό έργο για τον ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: