Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Κέρκυρα- Ψάχνει το "μπαμπ" με Στολτίδη

http://www.sport24.gr/ast/cov/ie/iero_2010_5_15_11_47_14_b.jpgΑπό τη στιγμή που ο Στολτίδης έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, το όνομά του λογικό είναι να ενδιαφέρει αρκετές ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Μία από αυτές είναι η νεοφώτιστη Κέρκυρα που έχει βολιδοσκοπήσει τον Ελληνα μέσο προσπαθώντας να πυροδοτήσει την δική της μεταγραφική "βόμβα". Ο τεχνικός της ομάδας Μπάμπης Τεννές, έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον 34χρονο αμυντικό μέσο. Την ίδια ώρα το νέο αφεντικό των ''Φαιάκων” Γιώργος Λιμπάντζης, ψάχνει μία σπουδαία μεταγραφή που θα σηματοδοτήσει τη νέα εποχή που ξεκίνησε στο σύλλογο.

Για να έρθει και να δέσει όμως... το γλυκό, χρειάζεται και άφθονο χρήμα. Αυτή τη στιγμή ο Στολτίδης αξιώνει, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ένα ποσό που αγγίζει τα 300.000 ευρώ ετησίως. Με βάση τα οικονομικά δεδομένα της Κέρκυρας, το συγκεκριμένο πόσο είναι απλά απαγορευτικό.

Ρόλο να βρει τη χρυσή τομή με τον παίκτη έχει αναλάβει ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Νίκος Λυράκης, που έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το αν ο Ακης Στολτίδης αποτελέσει την "βόμβα" της Κέρκυρας σε αυτή την μεταγραφική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: