Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Θρίλερ στην υπόθεση Σπανούλη


Ο Βασίλης Σπανούλης πανηγυρίζει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού... Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του Βασίλη Σπανούλη. Μετά από χρόνια Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν μπει στη διεκδίκηση ενός παίκτη και ο ίδιος δείχνει αναποφάσιστος. Ουδείς μπορεί να γνωρίζει από τώρα σε ποια ομάδα θα καταλήξει ο Ελληνας γκαρντ και τα ραντεβού συνεχίζονται.

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει την καλύτερη προσφορά για την απόκτηση του Βασίλη Σπανούλη, ωστόσο ο ίδιος δεν έχει πει ακόμα το "ναι". Οι "ερυθρόλευκοι" του προσφέρουν περίπου 2,4 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για τρία χρόνια συν τα μπόντους. Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός του προσφέρει περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο για τρία χρόνια, σχεδόν ανάλογη πρόταση με αυτή του Διαμαντίδη. Ο Σπανούλης ζητά περισσότερα χρήματα και σίγουρα για να... πιάσει λιμάνι θα πρέπει οι "ερυθρόλευκοι" να καταθέσουν πολύ καλύτερη πρόταση σε σχέση με αυτή του Παναθηναϊκού.

Οι αντιδράσεις που υπάρχουν από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού δεν δείχνουν να ενοχλούν ιδιαίτερα τον Σπανούλη, ο οποίος θέλει να πάρει την καλύτερη απόφαση για το μέλλον του. Προς το παρόν οι "αιώνιοι" μοιράζονται τις πιθανότητες απόκτησής του και μέχρι την Δευτέρα λογικά θα υπάρχει η οριστική απάντηση του Βασίλη Σπανούλη και στους δύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: