Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Group F, Παράξενα Νέο σόου από την "καυτή" Λ. Ρικέλμε!

H Λαρίσα Ρικέλμε έγινε διάσημη σε όλο σχεδόν το ποδοσφαιρόφιλο κοινό όταν "τολμηρές" φωτογραφίες της μετά τον αγώνα Ιταλία-Παραγουάη έκαναν τον γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου, και φυσικά η αναμέτρηση με τη "σκουάντρα ατζούρα" ήταν μόνο η αρχή για το σέξι μοντέλο από την Παραγουάη.
Η 25άχρονη παρακολούθησε από γιγαοντοθόνη στην πατρίδα της και τον τελευταίο αγώνα των Νοτιοαμερικανών στη φάση των ομίλων κόντρα στη Νέα Ζηλανδία, με τους πανηγυρισμούς της για την πρόκριση της "Albirroja" να γράφουν στην... κάμερα, καθώς για μία ακόμα φορά είχε τοποθετήσει το κινητό της τηλέφωνο μέσα στο πληθωρικό της μπούστο.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το γεγονός αυτό ήταν αρκετό για να εκτοξεύσει ακόμα περισσότερο τη δημοτικότητά της, με την ίδια να απολαμβάνει το ντόρο γύρω από το όνομά της και να δηλώνει σε συνέντευξή της πως πέρα από την Παραγουάη υποστηρίζει την Εθνική Σερβίας και ότι ευχαρίστως θα πήγαινε στη Σερβία αν υπήρχε κάποιος να την προσκαλέσει εκεί.

"Προς το παρόν είμαι δημοφιλής στην Παραγουάη και συνεργάζομαι με αρκετά πρακτορεία μόντελινγκ, όμως θα ήθελα να δοκιμάσω την τύχη μου και ως ηθοποιός.

Δεν έχω βρεθεί ποτέ στη Σερβία αλλά θα το ήθελα πολύ αν βρεθεί κάποιο άτομο που θα μου προσφέρει δουλειά.

Ύστερα μάλιστα από τις διάσημες φωτογραφίες που δείχνουν εμένα και τις φίλες μου να πανηγυρίζουμε για την Παραγουάη στους αγώνες του Μουντιάλ, αρκετοί έχουν επικοινωνήσει μαζί μου αλλά ακόμα δεν έχουμε έρθει σε συμφωνία", τόνισε το σέξι μοντέλο από την Παραγουάη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: